Színeltávolító hajra

Távolítsa el hajfestés után a kellemetlen foltokat a bőrről, vagy javítson a nem megfelelő hajszínen! A színeltávolítónak köszönhetően ezentúl nem okozhat fejfájást egy szerencsétlen hajszínválasztás. A hajfesték-eltávolító pedig minden cseppnyi hajfestéket lemos a bőrről, ami a festés során az arcra, a kézre vagy a fejbőrre került.

 

Színeltávolító hajra

A klasszikus szőkítés visszavonhatatlanul károsíthatja a hajat. Ezért inkább próbálja ki a színeltávolítót hajra, amely megőrzi a haj szerkezetét, ugyanakkor eltávolítja a nem kívánt árnyalatokat. A színeltávolító ráadásul képes a haj táplálására is, és felkészíti a következő festésre.

Hajfesték eltávolítása bőrről

Minden egyes hajfestés után azon gondolkodik, vajon mivel távolítható el a bőrről a hajfesték gyorsan és biztonságosan? Menjen ezúttal biztosra, és válassza a kímélő színeltávolítókat, amelyek a kézről és az arcról is könnyedén lemossák a hajfestéket. Kísérletezzen a praktikus törlőkendőkkel vagy tisztító tonikkal, amelyek játszva elbánnak a bőrre került hajfestékkel.

A mi tippünk:Hajfestés előtt a hajas fejbőr szélére mindig vigyen fel elszíneződés elleni védőkrémet vagy egyszerű nappali krémet. Ennek köszönhetően a festék nem színezi el a bőrt, Önnek pedig nem kell ezzel is foglalkoznia a hajfestést követően.

teljes szöveg szöveg elrejtése