Tom Ford Tobacco Vanilleeau de parfum unisex

Tom Ford Tobacco Vanille eau de parfum unisex
Tom Ford Tobacco Vanille eau de parfum unisex
50 ml

Kód: TOF0271 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Tom Ford Tobacco Vanille parfüm leírása
Összetétel

Még ha elsőre nem is tűnik így, a dohány és a vanília remek párost alkotnak. A Tom Ford Tobacco Vanille Eau de Parfum biztosan meggyőzi erről, hiszen tökéletesen illatozik hölgyeken és urakon egyaránt. Ne lepődjön meg rajta, ha otthon állandóan lába kel – csak szíve választottja használja éppen.

  • keleties, fűszeres illat
  • érzéki nők és karizmatikus férfiak számára
  • minden nap viselhető és különleges alkalmakra is megfelelő

Az illat összetétele
A Tobacco Vanille Eau de Parfum illatkompozíciójában a vanília domináns párost alkot a dohány aromájával, amelyet a fejillatban fűszerek tesznek teljessé. A magával ragadó szívillat a tonkabab akkordjaiból, dohányvirágból és kakaóból, az alapillat pedig aszalt gyümölcsökből és fából áll.

Az illat története
Az illat 2007-ben látott napvilágot, és Olivier Gillotin parfümőrnek köszönhetjük. A Tom Ford Tobacco Vanille születését a márka alapítója, Tom Ford London iránti vonzalma ihlette. Az Eau de Parfum így egy angol klubot idéz, amelyet megtölt a fűszerek illata.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
dohány, fűszer
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kakaó, vanília, dohány virága, tonkabab
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fás tónusok, szárított gyümölcsök
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Tom Ford a márkáról

Tom Ford parfümök|Tom Ford - Hála a kimeríthetetlen kreativitásának az amerikai Tom Ford tervezőnek sikerült a gyengülő Gucci márkát termelő divatgyárrá alakítania. Gucci - nál 1994 - től dolgozott, mint kreatív igazgató, a rá következő évtizedben több sikeres és szexi kollekciójával, megszólította a hölgyeket az egész világon. 2000 - ben bemutatta a parfümjeit is. Jellemzőek rájuk az érzékiség és a képesség megérteni, hogy mit is akarnak valójában a nők. "Az ő műve lehetővé teszi a nőknek szexinek és magabiztosnak érezni magukat" - nyilatkozott róla a People magazinnak Mischa Barton színésznő. Próbálja ki Ön is a Tom Ford parfümöket és kozmetikát, melyek a divat világ ikonjai.

Értékelés Tom Ford Tobacco Vanille