Ugrás a fő tartalomhoz

BEMUTATJUK A TOM FORD MÁRKÁT

Tom Ford, korának egyik legismertebb amerikai divattervezője, a saját nevével jelzett márkát 2005-ben alkotta meg. Divatkreációi urak és hölgyek számára hasonlóan, mint a kiegészítők, szemüvegek és kozmetikumok, mind-mind a 21. század szexepiljének, az időtlen eleganciának és a nagyszerű szakmai tudásnak a megtestesülését jelentik. A Tom Ford Beauty Collection a megismételhetetlen illatok gyűjteménye, amelynek feladata az, hogy a női kecsességet vagy a tökéletes férfias stílus érintését nyújtsa Önnek és egyúttal kiemelje az Ön személyiségét. Ez az ellenállhatatlan kollekció összekapcsolja a szépség területének modern innovációját és a kézművességet az újkori elegancia Ford-féle víziójának köszönhetően.

IKONIKUS, NEHEZEN MEGFOGHATÓ, CSÁBÍTÓ.

A Tom Ford BLACK ORCHID luxus kivitelű, a fekete orchidea és a fűszerek csábító adagját tartalmazó, gazdag és sötét akkordokkal telített érzéki illat, amely elrejti a modern és időálló jelleget. A fekete üvegből készült, leszűkülő üvegcse a BLACK ORCHID illatnak az ikonikus stílus és a világi elegancia felejthetetlen elemét kölcsönzi.

„ Az illataim legtöbbje nyíltan rögzíti életem valós aspektusait. Az OMBRÉ LEATHER illat minden összetevője arra az amerikai nyugatra utal, ahol a gyermekkoromat töltöttem. Ennek új, PARFUM változata ezután kibontakoztatja az eredeti változat vad, megfékezhetetlen érzékiségét és azt még nagyobb intenzitással fejezi ki.“
TOM FORD


A COSTA AZZURRA
a féktelen szellem természetes érzékiségét képviseli. A tengeri levegő, a friss illattónusok, az örökzöld növények és citrusok izgalmas aromája határozza meg a stílusát, amely később ciprus, tölgyfa és aromás összetevők mélyebb, erőteljes fás tónusaivá alakul át.