Ugrás a fő tartalomhoz

„A NOIR EXTREME PARFUM illata a kifinomult férfi drámai kettősségét fejezi ki.“

Tom Ford bemutatja legújabb ikonikus illatát, a NOIR EXTREME PARFUM-öt, amely az eredeti NOIR EXTREME egy merészebb és intenzívebb változata. Jellegét a fűszeres kardamom magas koncentrációja, egy csipetnyi Shimoga gyömbér, valamint a tonkabab és a guajakfa gazdag érzékisége határozza meg.

 

 

A NOIR EXTREME PARFUM nyitányában a bőséges adagnyi Orpur® indiai kardamom fűszerességet és vitalitást kölcsönöz, míg a melengető indiai gyömbér Shimoga Orpur® akkordja napfényes és frissítő szellemben nyitja meg az illatot.

 

 

Az eredeti Noir EXTREME EDP citrusos Orpur® összetevői – konkrétan az észak-afrikai neroli és az olasz mandarin – megmaradtak, és méltóságteljesen keverednek a sáfrány és a szerecsendió fűszeres jegyeivel. Az illat virágos szívében található Orpur® bolgár rózsa és rózsa abszolút kontrasztban állnak az indiai kulfi csábító akkordjával, szikrázóan hűsítő, mégis ellenállhatatlan hatást biztosítva.

 

A fák és az ámbra melengető jegyei aláfestik a texasi cédrus és a paraguay-i guajakfa Orpur® összhangját. A gazdag venezuelai tonkabab a csábító Gousse Bourbon Delight vaníliával ötvöződik, egy csipetnyi bőrrel és a velúr akkordjával aláfestve, hogy a parfümnek fényűző érzékiséget kölcsönözzenek.

 

Az illat egy aranyszínű, fémborítású üvegcsében található, a tökéletes kialakítású kupakon pedig egy elegáns fekete logó látható. Ez a fényűző parfüm 50 ml-es vagy 100 ml-es kiszerelésben kapható.