Argánolaj

Az argánolajat joggal emlegetik folyékony illetve marokkói aranyként. Nem csak azért, mert nagyon értékes, de az arcra, hajra és körmökre gyakorolt hatása miatt is.

 

E-vitaminban, esszenciális zsírsavakban és antioxidáns tokoferolban gazdag. Milyen hatással bír az argánolaj?

Argánolaj arcra

Az argánolaj csodálatos gyógyírként hat az arcbőrre. Táplálja és hidratálja, visszaadja a rugalmasságát, és kisimítja a ráncokat. Csökkenti a felesleges faggyúképződést, és gyógyítja a pattanásos bőrt, ekcémát és az égési sérüléseket.

Argánolaj hajra

Az argánolaj visszaadja a haj fényét, erejét és rugalmasságát. Táplálja a hajgyökereket, nyugtatja a fejbőrt, és egységesíti a töredezett hajvégeket.

Az argánolaj alkalmazása

Vigyen fel pár csepp argánolajat az arcára és az egész testfelületére, majd gyengéden masszírozza be. Az olaj hamar felszívódik, és nem hagy maga után zsíros filmréteget. Az argánolaj hajra is használható. Vigyen fel a benedvesített hajára megfelelő mennyiségű argánolajat, majd csavarja be a fejét törölközőbe, és hagyja így legalább egy óra hosszat, ezután mossa ki samponnal az olajat a hajából.

A notino.hu kínálatában Saloos, Dr. Feelgood, Soaphoria és egyéb bio argánolajat talál. Próbálja ki ön is az argánolaj jótékony hatását!

teljes szöveg szöveg elrejtése