Antioxidánsok

Választott már
  • Antioxidáns
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Kinek?
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   15
  •   1
  •   1
Bestsellerek

Védje arcbőrét a negatív környezeti hatásoktól. Az olyan külső tényezők, mint a felgyorsult életvitel, az UV-sugárzások vagy a stressz okozzák az idő előtti bőröregedés majdnem 80%-át. A káros szabad gyökök folyamatosan támadják az arcbőrt, meggyorsítják a sejtek öregedését, a kollagén- és elasztinszint csökkenését okozzák, így a ráncok és pigmentfoltok kialakulását is. Az antioxidánsok a védelem első sorában állnak, és képesek hatékonyan védeni az arcbőrt a külső terhelésekkel szemben, küzdenek a szabad gyökök hatásai és az oxidációs stressz ellen.

Az organikus molekulák ezen csoportjába tartoznak például a C-vitamin, az E-vitamin, a retinol, a béta-karotin, a cink, a szelén, a Q10 koenzim és sok más az arcbőrnek hasznos összetevő. Mire képesek?

Az antioxidánsok tulajdonságai

Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyökök káros hatásait, védőréteget hoznak létre és megakadályozzák az arcbőr nemkívánatos öregedését.

Az antioxidánsok hatása az arcbőrre

  • Erősítik az arcbőrben már meglévő antioxidánsokat.
  • Védik a sejteket az oxidációtól és a degenerációs változásoktól.
  • Megakadályozzák a kollagén és elasztin sejtösszetevők károsodását, ezzel lassítják az idő előtti bőröregedés folyamatát.
  • Elősegítik az arcbőr jobb regenerációját.
  • Segítik kisimítani a ráncokat, és küzdenek az arcbőr pigmentációs egyensúlyáért.

Antioxidánsok a kozmetikában

A természetes antioxidánsok a test számára természetes anyagok, de a szervezetben csak kis mennyiségben fordulnak elő. Ha egészséges ránc nélküli arcbőrt szeretne, akkor rendszeresen töltse fel a bőre készleteit velük a megfelelő, antioxidáns-tartalmú kozmetikumokkal.

Koncentráljon elsősorban az antioxidáns kozmetikumokra, amelyek gazdagok a hatékony antioxidánsok komplexekben és más bőröregedést gátló hatóanyagokban is. Az antioxidánsok nem hiányozhatnak az éjszakai ápolásból és a nappali krémekből sem. Az igazán intenzív fiatalító adagért válassza a regenerációs arcpakolásokat és az antioxidáns-tartalmú szérumokat.

Ha napozni készül, akkor kényeztesse arcbőrét a megfelelő antioxidáns napozókrémmel, és napozás után kezelje antioxidánsokat és más tápláló és nyugtató összetevőket tartalmazó hidratálókrémmel. Javasoljuk, hogy fordítson figyelmet az antioxidáns hajkozmetikumokra is, amelyek nyáron védik a haját a kiszáradástól, a hajszínt a kifakulástól, télen pedig küzdenek a jeges hideg időjárás kellemetlen hatásai ellen.

Az antioxidáns szérumok, pakolások és hidratálókrémek igazán széles választékát csak a notino.hu-n találja meg. Lassítsa le arcbőre öregedését, adja meg neki a fiatalság elixírjét, amely sokáig megőrzi bőre szépségét, ráncok és kellemetlen pigmentfoltok nélkül.

Érdeklik a kozmetikumok összetevői? Olvassa el, hogy mit tudnak például a ceramidok vagy a termálvíz!

teljes szöveg szöveg elrejtése