Csiganyál kivonat

Első hallásra visszataszítóan hangozhat a puhatestűekből nyert kivonatot tartalmazó arcápoló gondolata, de a csodálatos hatások mindenkit gyorsan meggyőznek. A kultikussá vált, csiganyálat tartalmazó arcmaszkok, szérumok és krémek már nem csak a koreai arcápolásban népszerűek. Ezek a készítmények A-, E- és C-vitaminokban és kollagénben gazdagok, így küzdenek a bőröregedés jelei ellen. Elasztin tartalmuk a feszes és rugalmas bőrhöz is hozzájárul.

 

A csigakivonat hatásait tulajdonképpen véletlenül fedezték fel. Egy dél-afrikai csigatelep dolgozói észrevették, hogy kezük bőre hihetetlenül puha, és apróbb sérüléseik a szokásosnál gyorsabban gyógyulnak. A telepen dolgozó orvos elkezdte vizsgálni a nyálkát, amelynek köszönhetően a csigák csúszni tudnak. Ez a véletlen révén indult kutatás bebizonyította, hogy a csiganyálka számos olyan hatóanyagot tartalmaz, amelyek jót tesznek a bőrnek.

A kozmetikai célokra használt csiganyálat erőszakmentes úton nyerik ki. A csigát először megtisztítják, majd különleges módszerrel kinyerik a nyálkáját, amit követően sértetlenül visszatérhet a csigatelepre.

A csiganyálka tulajdonságai

A csigakivonat nagy koncentrációban tartalmaz olyan jótékony hatású anyagokat, mint a hialuronsav, a kollagén, az allantoin, a vitaminok és a glikoproteinek. Ez a természetes hatóanyag nemcsak az arcbőr UV sugárzás és más káros hatások elleni védelmében segít, hanem fiatalos bőrképét és rugalmasságát is visszaadja.

A csiganyál kivonat hatásai az arcbőrre

 • Serkenti a sejtek regenerálódását, bőrnedvesítő hatású.
 • Simábbá teszi a bőrt, intenzíven hidratálja és javítja a szerkezetét.
 • Serkenti a kollagén és az elasztin képződését, küzd a ráncok kialakulása és a káros külső hatások ellen.
 • Nyugtatja az arcbőr irritáltságát és mérsékli a kipirosodás tüneteit.
 • A túlzottan pigmentált területeket kivilágosítja, regenerálja a heges bőrt.
 • Csökkenti a faggyúmirigyek túlzott működését, ezzel hozzájárul az akné elleni harchoz. Összehúzza a pórusokat.
 • Gyengéden ápolja a napsugárzás által károsított arcbőrt.

Csigakivonat tartalmú kozmetikumok

A szépségiparban a csigák hihetetlenül gyors regenerálódási képessége hozta el a csigakivonat sikerét. A csigakivonatot tartalmazó bőrápolók minden korosztály számára, illetve a problémás és érzékeny arcbőr kezelésére is ajánlottak.

A csigagél hatásainak köszönhetően a rendkívül száraz, akár pikkelyes bőr is hosszan hidratált és puha marad. A csigaszérum megbízhatóan gondoskodik az érett bőr fiatalításáról és az aknéra hajlamos bőr intenzív ápolásáról is. A csigakrém és a csigakivonatot tartalmazó pakolások tökéletesen feszessé teszik a bőrt, megszüntetik a sötét pigmentációt és elhalványítják az akné okozta hegeket. A csigakivonatot tartalmazó bőrtisztítók hatékonyan távolítják el az elhalt bőrsejteket és regenerálják a károsodott bőrt.

Nem csoda, hogy a csiganyálkát tartalmazó kozmetikumok már az egész világon sikert arattak. A notino.hu-n a bőrfiatalító, bőrpuhító és bőrfeszesítő termékek széles választékát találja. Ismerkedjen meg ön is a csigakrém, a csigakivonatos fátyolmaszk vagy szemkörnyékápoló csodálatos hatásaival!

 

teljes szöveg szöveg elrejtése

Csiga kivonatos kozmetika
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Ajándékok és akciók
Értékelés
 •   9
 •   2

Csiga kivonatos kozmetika

Büszkélkedjen kisimított, ragyogó arcbőrével! Próbálja ki a legendás csiganyál pakolásokat, szérumokat is krémeket, melyek – fiatalító hatásuk miatt – nem csak a koreai kozmetikában népszerűek! Amennyiben valóban hatékony arcápolást keres, jó helyen jár! A csiga kozmetika ugyanis kész csodákat művel az arcbőrrel!

Milyen hatásai vannak a csiga kivonatnak?

 • Kisimítja a ráncokat és feszesíti az arcbőrt.
 • Hidratál és táplál.
 • Összehúzza a pórusokat.
 • Mérsékeli az irritációt és az arcpírt.
 • Támogatja a természetes kollagén képződést.
 • Regenerálja a pattanások okozta kis hegeket.
 • Csökkenti a pigmentfoltok láthatóságát.
 • Erősít és világosít.

Nem csoda hogy a csiganyál kozmetika sláger lett az egész világon. Tartalmaz A, E és C vitamint, de az arcbőr öregedési jegyei ellen küzdő kollagént is. A bőr feszességéről és rugalmasságáról azután az elasztin gondoskodik. Ápolja megjelenését a lehető legjobban, és próbálja ki a csigakrém, a csiganyál tartalmú gézmaszk vagy szemgél csodálatos hatásait!

teljes szöveg szöveg elrejtése