Fényvédő alapozó

Védekezzen a nap ellen, és egységesítse arcbőrének tónusát! Egyetlen termék elég ehhez! Válasszon olyan fényvédő alapozót, amely a forró nyár folyamán, de télen is gondoskodik arcbőréről! A napocska ugyanis nem kérdezősködik, állandóan süt. Tengerparton és gleccseren egyaránt. Elkészítettük önnek az Estée Lauder, Vichy vagy Max Factor top világmárkák legjobb kínálatát. Válassza ki magának a lehető legjobb fényvédő alapozót !

 

Mennyire nyújt védelmet önnek a fényvédő alapozó?

Az SPF faktort bizonyára ismeri a napozókrémek kapcsán. A számértékek azt fejezik ki, milyen hosszan tartózkodhat napon leégés nélkül – összehasonlítva azzal, hogy mennyi idő múlva égne le, mindenféle védelem hiányában. Eközben tekintetbe kell vennie fotótípusát és a napsugárzás intenzitását. A pontos időtartamot így senki sem tudja megmondani. Egy SPF 50 fényvédő alapozóval azonban hosszabb ideig tartózkodhat napon, mint egy SPF 20 fényvédő alapozóval.

Válassza ki a smink megfelelő árnyalatát és textúráját bőrtípusa, valamint az UV sugárzás elleni védelem mértéke szerint, és élvezze hogy arcbőre minden nap tökéletesen védett egész éven át!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Bestsellerek