Fényvédő alapozó

Védekezzen a nap ellen, és egységesítse arcbőrének tónusát! Egyetlen termék elég ehhez! Válasszon olyan fényvédő alapozót, amely a forró nyár folyamán, de télen is gondoskodik arcbőréről! A napocska ugyanis nem kérdezősködik, állandóan süt. Tengerparton és gleccseren egyaránt. Elkészítettük önnek az Estée Lauder, Vichy vagy Max Factor top világmárkák legjobb kínálatát. Válassza ki magának a lehető legjobb fényvédő alapozót !

 

Mennyire nyújt védelmet önnek a fényvédő alapozó?

Az SPF faktort bizonyára ismeri a napozókrémek kapcsán. A számértékek azt fejezik ki, milyen hosszan tartózkodhat napon leégés nélkül – összehasonlítva azzal, hogy mennyi idő múlva égne le, mindenféle védelem hiányában. Eközben tekintetbe kell vennie fotótípusát és a napsugárzás intenzitását. A pontos időtartamot így senki sem tudja megmondani. Egy SPF 50 fényvédő alapozóval azonban hosszabb ideig tartózkodhat napon, mint egy SPF 20 fényvédő alapozóval.

Válassza ki a smink megfelelő árnyalatát és textúráját bőrtípusa, valamint az UV sugárzás elleni védelem mértéke szerint, és élvezze hogy arcbőre minden nap tökéletesen védett egész éven át!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Választott már
  • SPF
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Fedés alapján
Konzisztencia
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   46
  •   10
  •   2
Bestsellerek