Pattanás elleni készítmények

Hogyan szabadulhat meg egyszer és mindenkorra a pattanásoktól?

 

A pattanások kezelése megköveteli az egészséges életmód betartását, de a pattanás ellen a hatékony, minőségi arcápoló készítmények használata is elengedhetetlen!

A pattanás elleni harc a hatékony arctisztítással kezdődik. Ehhez különböző tisztító géleket, szappanokat és minőségi, pattanás ellen készült arcvizeket használhat! Időről időre kezelje az arcát peelinggel is, ami eltávolítja az elhalt hámsejteket, és meggyorsítja az arcbőr regenerálódását. Arctisztításhoz alkoholmentes készítményeket válasszon, melyek nem szárítják ki a bőrt, és nem is irritálják. Napközben ne érjen hozza feleslegesen a megtisztított bőréhez, mert azzal nemkívánatos baktériumokat juttathat a gócokba.

A megtisztított arc minőségi hidratálást kíván. Erre szolgál a pattanás elleni krém vagy arcszérum. Hetente egyszer használjon a pattanás ellen arcpakolást, mely megadja a bőrnek a megfelelő tápanyagokat. Az erőteljes akne megnyilvánulásokra a pattanás elleni intenzív korrekciós készítmények jelentik a segítséget, melyek nem csak a pattanást kezelik, de meggátolják a csúnya hegek kialakulását is. A napi ápolást a pattanásos bőrre készült színező krémmel is kiegészítheti, mely egységesíti az arcszínét.

A legjobb pattanás elleni készítményeket a notino.hu kínálatában találja. Próbálja ki a La Roche-Posay, Vichy, Bioderma, Alcina és hasonló márkájú minőségi, pattanás elleni krém valamelyikét!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Választott már
  • Akné ellen
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Márka
Továbbiak megtekintése
Kinek?
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   103
  •   24
  •   9
  •   4
  •   5
Bestsellerek