Ugrás a fő tartalomhoz

Arany

Az arany jótékony hatását az arcbőrre már az ókori egyiptomiak is ismerték: Ők az aranyat az örök fiatalság és az életerő jelképének tekintették. Bár a modern szépségiparban ezt a természetes anyagot alig száz évvel ezelőtt fedezték fel, ma már természetesen exkluzív összetevőnek számít, amely visszaadja a bőr fiatalosságát és egészségét. A szépségápolásban a demineralizált arany részecskéinek elektrolízisével nyert aranykolloidot használják.

Az arany tulajdonságai

Az arany erős antioxidáns, és képes gyorsan visszaadni az arcbőr rugalmasságát és ragyogását. Az aranyat tartalmazó készítmények hosszú távú használata átfogóan javítja a bőrképet is.

 

Az arany arcbőrre gyakorolt hatása

  • Óvja a bőrt az oxidációs hatások ellen és segíti az arcbőr regenerálódását.
  • Segíti a mikrokeringéstés a bőr mélyebb rétegeinek oxigénellátását.
  • Támogatja a bőr természetes tisztulási folyamatait és felgyorsítja a méreganyagok távozását.
  • A káros környezeti hatások ellen igazi védőpajzsot alkot.
  • Tökéletesen megtartja a bőr nedvességét, mivel nagy mennyiségű víz megkötésére képes.
  • Megerősíti az érfalakat, támogatja a szövetek megújulását. A bőr ismét telt és rugalmas lesz.

Aranyat tartalmazó kozmetikumok

Az arcápoló termékek apró lemezkék vagy az emberi szem számára láthatatlan mikrorészecskék formájában tartalmazzák az aranyat. Az arany rendkívül gyorsan beszívódik a bőrbe, így a jótékony hatásokat a bőr teljes mértékben ki tudja aknázni. Ezért attól sem kell tartania, hogy bőre különös aranyszínben csillog majd: Csak a tökéletesen ragyogó hatás marad meg.

A notino.hu-n az aranyat tartalmazó készítmények széles választéka található, amelyek közül biztosan megtalálja az érett bőr számára tökéletesen megfelelőt. Az aranyat tartalmazó nappali krém napsugárzás elleni védőfaktorral igazi védőhálót alkot a káros környezeti hatások ellen. Az aranyat tartalmazó éjszakai krém a pihentető álom alatt regenerálja és táplálja az arcbőrt, míg az aranymaszk minden szépítő rutint igazi luxussal indít.

A gyönyörű és ragyogó bőr igazi titkai az aranyat tartalmazó kozmetikumok, amelyek természetesen nem hagynak maguk után aranyszínű nyomot. Fedezze fel ön is az arany arcmaszk, az aranykrém és az arany szemmaszk hatásait, amelyek a bőrápolási rutin exkluzív csúcspontjai lehetnek!

teljes szöveg szöveg elrejtése