Ugrás a fő tartalomhoz

Dr. Jart+

Dr. Jart+

 Rendkívül hatékony bőrápolás, amely mosolyt csal az arcára. Így lehet egy mondatban jellemezni a Dr. Jart+ koreai kozmetikumokat. A márkanév a "Doctor Joins Art" kifejezésből származik, azaz „a doktor kapcsolódik a művészetekhez”. Ez a szokatlan kifejezés a vállalat filozófiájához kötődik, amely egyesíti a bőrgyógyászati bőrápolási ismereteket és a vásárlókkal való kommunikáció egyfajta művészi formáját.

A 2005-ben Szöulban Sung Jae Jung bőrgyógyász és Leeo (Chin Wook) Lee egykori építészmérnök által alapított Dr.Jart+ vállalat innovatív arc- és testápolási termékeket kínál, amelyeket a bőr speciális igényeire terveztek.

A Dr. Jart+ márka kezdetei a koreai csodához, a BB krémhez kötődnek. Lee-t lenyűgözte ez az alapozó tulajdonságaival rendelkező krém, amely addig csak bőrgyógyászati klinikákon volt kapható. Bőrgyógyászokkal együttműködve megalkotta saját BB krémjét, amely nagy sikert aratott Koreában. Mindenki számára elérhető lett és biztosította a szükséges ápolást, és az alapozóhoz hasonló fedést biztosított az arcbőrnek.

A Dr.Jart+ termékek számos szabadalmazott, tudományos laboratóriumokban kifejlesztett összetevőt tartalmaznak, mégis minden innováció ellenére bizonyítják, hogy az alapvető természetes elemek – a tiszta víz, a fény és a levegő – elengedhetetlenek az egészséges megjelenésű bőrhöz. A termékek kulcsfontosságú összetevői a ceramidok, amelyek táplálják a száraz bőrt, valamint az ázsiai gázló kivonata, amely megfelelő megoldást nyújt a problémás arcbőrnek.

Mondjon búcsút a száraz arcbőrnek, és próbálja ki a Dr.Jart+ Ceramidin™ tápláló és mélyhidratáló krémet, amely magába zárja a nedvességet, valamint rugalmassá és puhává teszi a bőrt, vagy fedezze fel a Vital Hydra Solution™ Biome Water Cream hidratáló gélkrémet, amely még a kiszáradt bőrt is kellemesen felfrissíti.

Ha szeretné csökkenteni a bőrpírt és kiegyenlíteni a bőr színtónusát, próbálja ki a Dr.Jart+ Cicapair™ Tiger Grass Color Correcting Treatment ikonikus bőrpír elleni készítményt. És ne feledkezzen meg a kultikus klasszikusról sem, a Dr.Jart+ Premium BB Beauty Balm minden egyben hidratáló balzsamról, amely biztosítja a szükséges táplálást, hidratálást, védelmet és könnyű fedést az arcbőr számára.

teljes szöveg szöveg elrejtése