Ugrás a fő tartalomhoz

esküvői előkészületek

Kápráztasson el mindenkit az esküvőn tökéletes sminkjével, ragyogó bőrével, csodálatos mosolyával és kellemes illatával. Gondosan összeválogattuk a legjobb kozmetikumokat és parfümöket, hogy az esküvőn valóban nagyszerűen nézzen ki. Mi mindent talál nálunk?

 

Esküvői előkészületek

A menyasszony felkészülése távolról sem csupán az esküvő napjáról szól. Már néhány héttel az esküvő előtt el kell kezdeni. Készítse elő az arcbőrét, kényeztesse arcpakolásokkal, finomítsa a bőrét a teljes testfelületen, és nyugtassa le gondolatait aromaterápiával. Arcpakolásainkkal, peelingjeinkkel, testápolóinkkal és illatgyertyáink nyugtató illatával mindez nagyon könnyen megy majd.

Ha vendégként készül az esküvőre és szeretne a menyasszonynak valami kedves aprósággal örömet szerezni, válasszon nászajándékaink közül. Egy csodálatos parfümnek, luxus gyertyának vagy ajándék készletnek biztos örülni fog.

Minden menyasszony számára kötelező

A nagy napon mindennek tökéletesnek kell lennie. Mi megbízható és tartós esküvői parfümjeinket és a legjobb készítményeket kínáljuk az esküvői sminkhez, valamint a tökéletes esküvői frizurához.

Higgye el, az esküvői vendégek is a lehető legjobban szeretnének kinézni az esküvő napján! A smink vagy a frizura rendbetételéhez készítsen nekik a mosdóba egy „esküvői elsősegély” kosarat.

Valami a vőlegény számára

A vőlegény számára a legjobb férfi testápolókkal, hajápolókkal, szakáll ápolókkal és esküvői férfi parfümökkel készültünk. A Lépést kell tartania a menyasszonnyal, így segítünk, hogy igyekezzen, le ne maradjon!

teljes szöveg szöveg elrejtése