Davidoff Adventureeau de toilette uraknak

14×
Davidoff Adventure eau de toilette uraknak
Davidoff Adventure eau de toilette uraknak
Akció
Spóroljon
23 000Ft

Spóroljon 73%
100 ml
6 190Ft

Kód: DDF0007 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 06. 04.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 06. 04.

Davidoff Adventure parfüm leírása
Összetétel

A Davidoff Adventure Eau de Toilette vonzó és karizmatikus illat az olyan igazi férfi számára, aki a természetből meríti energiáját, szereti a kalandot, és akit semmi sem állíthat meg.

  • üde, fás-fűszeres illat
  • modern kalandornak
  • nappali viselet, de különleges eseményekhez is illik

Az illat összetétele
Az Eau de Toilette nyitányában a tealevelek és jellegzetes feketebors szemek keverékével különlegessé tett citrom, mandarin és bergamott kombináció frissíti fel. A szívillatot a szokatlanul csípős pimiento paprika és szezámmag egysége alkotja. A teljes kompozíció olyan cédrusfa és vetiver alapon nyugszik, melyet a lágy fehér pézsma érzékien fest alá.

Az illat története
Az Adventure illatát a zabolázatlan természet, a távoli, egzotikus tájakon tett utazás élményei és az olyan férfi kemény oldala ihlette, aki már megélt valamit, de még mindig új megismerésekre vágyik. Ennek az illatnak az arca, mely 2008-ban jelent meg a piacon, a színész és fáradhatatlan motoros utazó, Ewan McGregor lett.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bors, bergamott, citrom, mandarin, teafa levél, maté
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
szezám, fűszeres tónusok
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, fehér pézsma, vetiverfű
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Davidoff a márkáról

A Davidoff parfümök a „szivarkirály“ néven is emlegetett alapítójuk, Zino Davidoff nevét viselik. Zino apjától egy dohányipari céget vett át, amely az 1980-as években a parfümpiacon is megjelent. A kis családi vállalat gyorsan kinőtte magát, és a Davidoff márka szülőföldjén, Svájcon kívül is nagy népszerűségre tett szert.

A Davidoff kínálatában ma több tucat illatot találunk, melyek megalkotásában a világ vezető parfümőrjei működtek közre. A legnagyobb sikert vitathatatlanul a parfümvilágban szinte kisebb forradalmat keltő Davidoff Cool Water kollekció aratta. Azonban valamennyi Davidoff illatra jellemző a semmivel össze nem téveszthető karakter, amely felébreszti a lendületesebb élet utáni vágyat.

Zino Davidoff maga volt az életművészet mestere. Végigutazta a világot, minden egyes napja kaland volt, amelyet kihívásként élt meg. Mindezt alkotásaira is kivetítette. A Davidoff név az örömöt, az örök stílust és az új dolgok felfedezése iránti vágyat jelenti. A Davidoff nem más, mint az élet legteljesebb megélése.

Értékelés Davidoff Adventure