Davidoff Adventureeau de toilette uraknak

13×
Davidoff Adventure eau de toilette uraknak
Davidoff Adventure eau de toilette uraknak
23000Ft

Spóroljon 62%
100 ml
8810Ft

Kód: DDF0007 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 02. 25.
Személyes átvétel
kedd 2020. 02. 25.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Davidoff Adventure parfüm leírása
Összetétel

A Davidoff Adventure Eau de Toilette vonzó és karizmatikus illat az olyan igazi férfi számára, aki a természetből meríti energiáját, szereti a kalandot, és akit semmi sem állíthat meg.

  • üde, fás-fűszeres illat
  • modern kalandornak
  • nappali viselet, de különleges eseményekhez is illik

Az illat összetétele
Az Eau de Toilette nyitányában a tealevelek és jellegzetes feketebors szemek keverékével különlegessé tett citrom, mandarin és bergamott kombináció frissíti fel. A szívillatot a szokatlanul csípős pimiento paprika és szezámmag egysége alkotja. A teljes kompozíció olyan cédrusfa és vetiver alapon nyugszik, melyet a lágy fehér pézsma érzékien fest alá.

Az illat története
Az Adventure illatát a zabolázatlan természet, a távoli, egzotikus tájakon tett utazás élményei és az olyan férfi kemény oldala ihlette, aki már megélt valamit, de még mindig új megismerésekre vágyik. Ennek az illatnak az arca, mely 2008-ban jelent meg a piacon, a színész és fáradhatatlan motoros utazó, Ewan McGregor lett.

Összetétel

Fej
bors, bergamott, citrom, mandarin, teafa levél, maté
Szív
szezám, fűszeres tónusok
Alap
cédrus, fehér pézsma, vetiverfű
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Davidoff a márkáról

A Davidoff parfümök a „szivarkirály“ néven is emlegetett alapítójuk, Zino Davidoff nevét viselik. Zino apjától egy dohányipari céget vett át, amely az 1980-as években a parfümpiacon is megjelent. A kis családi vállalat gyorsan kinőtte magát, és a Davidoff márka szülőföldjén, Svájcon kívül is nagy népszerűségre tett szert.

A Davidoff kínálatában ma több tucat illatot találunk, melyek megalkotásában a világ vezető parfümőrjei működtek közre. A legnagyobb sikert vitathatatlanul a parfümvilágban szinte kisebb forradalmat keltő Davidoff Cool Water kollekció aratta. Azonban valamennyi Davidoff illatra jellemző a semmivel össze nem téveszthető karakter, amely felébreszti a lendületesebb élet utáni vágyat.

Zino Davidoff maga volt az életművészet mestere. Végigutazta a világot, minden egyes napja kaland volt, amelyet kihívásként élt meg. Mindezt alkotásaira is kivetítette. A Davidoff név az örömöt, az örök stílust és az új dolgok felfedezése iránti vágyat jelenti. A Davidoff nem más, mint az élet legteljesebb megélése.

Értékelés Davidoff Adventure