Davidoff Adventure

eau de toilette uraknak 100 ml

11×
Davidoff Adventure eau de toilette uraknak 100 ml
Davidoff Adventure eau de toilette uraknak 100 ml
23 000Ft

Spóroljon 65%
100 ml
7 990Ft

Kód: DDF0007 | Több mint 20 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2019. 07. 24.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2019. 07. 24.
Davidoff Adventure
100 ml | 7 990Ft

Davidoff Adventure parfüm leírása

A Davidoff Adventure illatot a megszelídíthetetlen természet és annak végtelen üdesége ihlette. A Davidoff Adventure férfi Eau de Toilette kompozíció merész és elemi erejű, melyet az egzotikus országokban tett utazások élményei, valamint azon férfiak nyers oldala ihletett, akik már sok mindent átéltek és állandóan új kalandra vágynak. Ennek a parfümnek az arca egy színész és fáradhatatlan motorkerékpáros utazó, Ewan McGregor lett.

Az Adventure illata távoli világokból származó összetevőkből lett megalkotva. Megtaláljuk benne a borsozott mandarint, az üde citromot és bergamottot is. A kalandor szív hódító fekete szezámot és dél-afrikai szegfűborsot rejt magában. Az érzéki alapot a melengető perui cédrus, vetiver és a hihetetlenül csábító fehér pézsma rajzolja ki. A jellegzetes Davidoff férfi illatot speciálisan minden helyzetre és minden évszakra tervezték.

A Davidoff Adventure vonzó és karizmatikus illat az igazi férfiak számára, akik a természetből merítik energiájukat, szeretik a kalandot, és akiket semmi sem állíthat meg. Az illat 2008-ban került piacra.  

Összetétel

Fej
bergamott, bors, citrom, mandarin, maté, teafa levél
Szív
fűszeres tónusok, szezám
Alap
cédrus, fehér pézsma, vetiverfű
Az illat fajtája
fás, fűszeres

Davidoff a márkáról

A Davidoff parfümök a „szivarkirály“ néven is emlegetett alapítójuk, Zino Davidoff nevét viselik. Zino apjától egy dohányipari céget vett át, amely az 1980-as években a parfümpiacon is megjelent. A kis családi vállalat gyorsan kinőtte magát, és a Davidoff márka szülőföldjén, Svájcon kívül is nagy népszerűségre tett szert.

A Davidoff kínálatában ma több tucat illatot találunk, melyek megalkotásában a világ vezető parfümőrjei működtek közre. A legnagyobb sikert vitathatatlanul a parfümvilágban szinte kisebb forradalmat keltő Davidoff Cool Water kollekció aratta. Azonban valamennyi Davidoff illatra jellemző a semmivel össze nem téveszthető karakter, amely felébreszti a lendületesebb élet utáni vágyat.

Zino Davidoff maga volt az életművészet mestere. Végigutazta a világot, minden egyes napja kaland volt, amelyet kihívásként élt meg. Mindezt alkotásaira is kivetítette. A Davidoff név az örömöt, az örök stílust és az új dolgok felfedezése iránti vágyat jelenti. A Davidoff nem más, mint az élet legteljesebb megélése.

Értékelés Davidoff Adventure

Új értékelés hozzáadása

5.0
11 értékelés
6
5
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás