Artdeco Eye Shadow Base

sminkalap a szemhéjfesték alá

Artdeco Eye Shadow Base sminkalap a szemhéjfesték alá
Artdeco Eye Shadow Base sminkalap a szemhéjfesték alá
Artdeco Eye Shadow Base sminkalap a szemhéjfesték alá
3 050Ft
Kedvezmény 16%
5 ml
2 550Ft

Kód: ART1546 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 10. 26., péntek
Személyes átvétel
2018. 10. 26., péntek
Artdeco Eye Shadow Base
5 ml | 2 550Ft

Artdeco Eye Shadow Base kozmetika leírása

Leírás:
A különleges Artdeco Eye Shadow Base szemhéjfesték bázis a szemhéjfesték alá való, színben neutrális alap. Segít a szemhéj tökéletlenségeit eltüntetni és annak színbeli különbségeit kiegyenlíteni, valamint tökéletesen előkészíti a szemhéjt a festék felvitelére. Az  Artdeco Eye Shadow Base használatának köszönhetően a szemhéjfesték felvitele egyszerűbb és gyorsabb, a szemhéjfestékek színei intenzívebbek, élénkebbek és hosszan tartóak. Így a szemhéjfesték tökéletesen tart egész napon át egészen addig, amíg nem mossa le. A könnyű krémes textúrájának köszönhetően a felvitele egyszerű, és nem szárítja a szemhéjt. A bázis alkalmas minden típusú szemhéjfesték alá, alkalmazhatják a kontaktlencsét viselők is. Állatokon nem tesztelt termék.

Hatása:

  • tartóssá és intenzívvé teszi a szemhéjfestéket
  • a szemhéjfesték tökéletesen tart, amíg le nem mossa
  • egységesíti a bőr tónusait
  • nagyszerű fedő képesség
  • nem szárítja a bőrt

Összetevők:

  • bisabolol – megnyugtatja a bőrt, és semlegesíti a szemhéj vörös tónusait
  • E-vitamin – táplálja és védi a bőrt

Hogyan használjuk:
Az ujjai segítségével vigyen fel egy vékony réteget a bázisból a szemhéjra és egyenletesen kenje szét. Elég egy kis mennyiség. Ezek után bármilyen szemhéjfestéket használhat.

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.