Ugrás a fő tartalomhoz

Esküvői parfümök nőknek

Kösse össze az esküvő emlékeit egy kivételes illattal! Az illatnak köszönhetően az egész nap eszébe jut majd mindig, amikor csak újból megérzi. Összegyűjtöttük  azokat a menyasszonyoknak való esküvői parfümöket, melyek a legjobb értékelést kapták a vásárlóinktól és a tartósságuk is kiváló, így az illatuk egész nap körüllengi majd. Hogyan válassza ki a legjobb menyasszonyi parfümöt? Adunk néhány tippet!

 

  • Hangolja össze a parfümjét az esküvője stílusával és színvilágával. A kék üvegcse akár arra is utalhat, hogy legyen a menyasszonyon „valami kék is“.
  • Egy esküvői parfüm arra is lehetőséget ad, hogy a világ tudtára adják a vőlegényével, hogy egymáshoz tartoznak. Válassza az uniszex parfümöt, mely közös illatával egyesíti Önöket és mégis mindkettőjükön egy kicsit másként illatozik majd.
  • Egyes márkák ugyanazt a parfümöt női és férfi változatban is kínálják. Így míg ön mondjuk az Armani Emporio Because It‘s You parfümöt viseli, addig a vőlegénye annak a párját, vagyis az Armani Emporio Stronger With You parfümöt.
  • Ha szeretné fokozni az illatélményt, szerezzen be parfümös készletet. A parfümös testápoló tetőtől talpig csodálatos illattal járja át a testét.

És végül a legfontosabb, hogy a menyasszonyi parfüm Önnek és a vőlegényének is legyen kellemes! Válassza ki a legjobbat és élvezze az illatos esküvőt.

teljes szöveg szöveg elrejtése