Lacoste Essential Eau de Toilette uraknak

8×
Lacoste Essential Eau de Toilette uraknak
Lacoste Essential Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
26 400Ft

Spóroljon 53%
125 ml
12 430Ft

9 944Ft / 100 ml, áfával
Kód: LAC0034 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon a népszerű parfümmárkáktól most nagyon jó áron. Adja meg a brands20 kódot a kosarában.
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2021. 01. 22.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 01. 22.

Lacoste Essential parfüm leírása
Összetétel

Milyen tulajdonságokkal kellene rendelkeznie az ön ideális illatának? Amennyiben olyan illatra vágyik, amit reggel felvisz magára, és az csak egészen a nap végén lassan cseng le, akkor a Lacoste Essential férfi Eau de Toilette kifejezetten önnek való. Igazi energiarobbanást él meg vele, és nemcsak önt, de a környezetét is minden egyes nap érzéki élményben részesíti.

  • fás illat energiával teli illatjegyekkel
  • időbeli fokozatos felszabadulást biztosító, szabadalmaztatott technológiával
  • napközbeni viseletre született illat

Az illat összetétele
Már rögtön az első beleszagoláskor a mandarin zamatos illatjegyeivel bűvöli el az érzékeit, melyek harmonikusan keverednek a feketeribizli leveleivel. Ezt a citrusos fejillatot kissé kesernyés bergamott emeli igazi tökélyre. Miután a nyitány illatjegyei teljes mértékben megmutatták magukat, lassan visszavonulnak, hogy teret engedjenek a mámorító rózsa és pikáns bors kombinációjának. Arról, hogy az illat egészen a nap végéig hű kísérőtársa marad, a melengető cédrusfa és a földes pacsuli szolgál bizonyságul.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
feketeribizli levele, bergamott, mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, bors
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, szantálfa
Az illat fajtája
aromás, fás

Lacoste a márkáról

A Lacoste a divaton kívül a parfümök világában is a kötetlen elegancia jelképe. A márka kezdetben csak sportruházat gyártásával foglalkozott, és a híres teniszező, René Lacoste alapította 1933-ban. A francia bajnok számára fontos volt, hogy játék közben jól érezze magát, mégis elegáns úriember maradjon. Így a Lacoste divatvilága és parfümei mai napig a kötetlenséget, az egyszerűséget és a természetes eleganciát sugározzák.

A márka nem csak a nevét, de a jól ismert zöld krokodil szimbólumot is René Lacoste-tól örökölte. Ennek apropóját az „Aligátor” becenév ihlette, amit az amerikai újságírók ragasztottak rá, amikor a Davis Kupán a kapitánya megígérte neki, hogy ha megnyeri a meccset, kap tőle egy krokodilbőr táskát.

Az első Lacoste parfüm 1984-ben került bemutatásra; ezt később olyan további női és férfi parfümsorozatok követték, melyek többségét a sportok ihlették. A női és férfi Lacoste parfümök már évtizedek óta a kötetlen elegancia szimbólumai és napjaink legkeresettebb divatmárkái közé tartoznak.

Értékelés Lacoste Essential8