Ugrás a fő tartalomhoz

Esküvői smink

Legyen az esküvője napján ellenállhatatlan! Összegyűjtöttük a lehető legjobb készítményeket a menyasszonyi sminkhez, melyek nem csupán remekül mutatnak, de ki is bírják az esküvőnapi fokozottabb igénybevételt. Hogyan válasszon közülük és milyen sminket készítsen az esküvőre?

 

  • Az esküvői sminknek ellent kell állnia a forróságnak, a könnyeknek és a csókoknak is. Először tehát használjon alapozót a smink, rúzs és a szemhéjfesték alá is. Válassza a vízálló és tartós készítményeket, és ne feledkezzen meg az elkészült smink fixáló púderrel és fixáló rúzzsal való alapos fixálásáról sem.
  • Igazodjon az esküvői sminkkel az esküvője stílusához. A kastélyban megrendezett esküvőhöz jobban illik a romantikus smink, vízparton viszont remekül fog kinézni a napbarnított arcához hangolt bronzos árnyalatokban.
  • Hangolja össze a menyasszonyi sminket a hajszínével is. A rúzs, szemfesték és a körömlakk színének is harmonizálnia kell egymással.
  • A menyasszonyi sminknek a fotókon is jól kell kinéznie és a fotózás élesen kirajzolódó sminket igényel. Viszont vigyázzon arra, hogy ne essen túlzásba! Kerülje a sötét füstös árnyékolókat és az erős szemvonalakat.

Végül ne felejtse el az esküvői sminket előre kipróbálni –nem csak a megjelenését, hanem a tartósságát is. Csak így lehet biztos abban, hogy a nagy napon minden tökéletes lesz.

teljes szöveg szöveg elrejtése

A nagy rúzsteszt: hogyan sminkelhetjük csókállóra ajkainkat?

A tökéletesen sminkelt ajkak az esküvői smink alapját képezik. Az esküvőn viszont a rúzs nehéz próbatételnek lesz kitéve. Olvassa el, hogy melyek a valóban csókálló rúzsok és hogyan fixálhatja helyesen a rúzsát.

teljes szöveg