Estée LauderGentle Eye Makeup Remover szemlemosó

1×
Estée Lauder Gentle Eye Makeup Remover szemlemosó
Estée Lauder Gentle Eye Makeup Remover szemlemosó
Spóroljon
9 200Ft

Spóroljon 11%
100 ml
8 160Ft

Raktáron | 8 160,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: EST0056
1
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy arcápoló mini készlet egy gyönyörű neszesszerben ajándékként, amennyiben 26 000 Ft felett vásárol az Estée Lauder márkától.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

Nincs többé szempillafesték, szemhéjfesték és smink maradvány a szem sminkjének eltávolítása után. A mindennapos sminkeltávolítás mostantól játék lesz. Az Estée Lauder Gentle Eye Makeup Remover szemlemosója gyorsan és kíméletesen távolítja el a sminket a szemkörnyékről anélkül, hogy zsíros filmet hagyna.

Emlékezzen arra, hogy a tiszta arcbőr egészséges arcbőr. Ezért soha ne feküdjön le sminkkel.

Tulajdonságai:

  • gyorsan és kímélően eltávolítja a szem sminkjét
  • kontaktlencsét viselő hölgyek is használhatják
  • nem hagy maga után zsíros filmréteget
  • nem irritálja a szemet

Összetétele:

  • bőrgyógyászatilag tesztelt
  • szemészetileg tesztelt
  • olajmentes

Alkalmazása:
Az Estée Lauder Eye Makeup Remover szemlemosót vigye fel egy vattakorongra. Enyhén nyomja rá a csukott szemhéjra, és hagyja hatni néhány másodpercig. Ezután egyszerűen törölje le a smink maradványait egy rövid lefelé irányuló mozdulattal.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra

Az Estée Lauder kozmetika alapítója nevét viseli, aki a 20. században szó szerint forradalmat robbantott ki a szépség világában. Egy gyógyszerész unokahúgaként Estée már fiatalon kozmetikumokat készíthetett és hamarosan ki is keverte saját első arckrémét. Ezután 1946-ban beindította az Estée Lauder termékek értékesítését.

Az Estée Lauder márkát az odaadás, kitartás és a szenvedély alapozta meg. Estée gyakran egész New York-ban végiglátogatta a kozmetikai szalonokat, a márka pedig az ügyfeleknek történő személyes ajánlásoknak köszönhetően felvirágzott. Az Estée Lauder arcápoló készítmények hamar népszerűvé váltak.

Kisvállalkozásból fokozatosan nemzetközi prémium márkává nőtte ki magát. Az immár legendás Estée Lauder alapozó nélkül sok nő ma már szinte el sem tudja képzelni a kozmetikai felszerelését, az Estée Lauder arckrém pedig a luxus összetevőinek és a tudományos hozzáállásnak köszönhetően a legjobb, amit csak az arcbőrének kívánhat! Az Estée Lauder márka filozófiája ugyanis egyszerű - minden nő megjelenése szép lehet, tekintet nélkül a korára.