TOP 10 férfi niche illat

Amouage - Interlude Men EDP - férfiaknak - meleg, többréteges és bódító illat a hideg hónapokra. Példaértékű a tömjén, ámbra és bőr használata, mely tipikus az ománi Amouage márkára. A valódi ínyenceknek.

Escentric Molecules - Molecule 01 EDT - unisex - szereti a meglepetéseket és nyitott a kalandokra. Impulzív életet él. Nem érzi szükségét minden áron felhívni magára a figyelmet, de a bók örömet szerez neki. Megtalálja a bájosságot a minimalizmusban. Imádja a fa finom illatát.

Montale - Black Aoud EDP - férfiaknak - lenyűgöző és merész illat olyan férfiaknak, akik nem félnek az ismeretlentől. A rózsa és az oud fa nem mindennapi feldolgozása. Ez a különleges kombináció magával ragadja a környezetében lévő emberek figyelmét is.

Comme Des Garcons Miniatures Collection SET I. - Wonderwood (Men) 9 ml + Amazingreen (Unisex) 9 ml + 2 (Unisex) 9 ml - szeret egyedül dönteni. Akkor miért ne hagynánk rá a döntést? A miniatűrök hármasa megfelelő teret biztosít a döntésére és a legjobb illat kiválasztására. (Minden illat elérhető nagyobb kiszerelésben is).

Creed - Aventus EDP - férfiaknak - alfa hím. Vezér. Hódító. Különleges férfi illatot keres, mely kiemelné férfias adottságait. A tiszta, finoman gyümölcsös illatok felé hajlik, melyekben mélység és rejtélyesség bújik meg.

Amouage - Epic EDP - férfiaknak - epikus, mindig változó illat azon férfiak tetszését nyerte el, akik imádják a fűszeres és fás illatokat. Egy keleti mese, mely mindig újabb és újabb meglepő történetekkel áll elő...

Penhaligon's - Sartorial EDT - férfiaknak - a levendula illata azonnal az ideális férfi illatát juttatja eszünkbe. A klasszikus férfi illat mesteri újraértelmezése. A legjobb niche összetevők használatával készült.

Montale - Red Vetyver EDP - férfiaknak - leginkább a fűszeres illatok imponálnak neki. Számára a tipikus férf illat szimbóluma a földes és fás, fűszerekkel kiegészített tónusok. Gazdag és egyértelműen férfias illat, melyet imádnak a nők...

Mancera - Cedrat Boise EDP - unisex - tipikusan férfi, citrusos illatokon nőtt fel, melyet imád. Viszont most - férfiként - tovább kell lépnie. Olyan férfias illatot keres, mely megsimogatja az egóját. Imádja, ha észreveszik a nők - az illatának köszönhetően is. Olyan parfümöt keres, mely meghatározó a munkahelyén, az edzőteremben, de akkor is, ha csak otthoni környezetben van.

Caron - Yatagan EDT - férfiaknak - egy feltűnő, tipikus férfias illat a nagyszerű Caron francia niche márkától, mely már több évtizede egyaránt hódítja a férfiak és a nők szívét. A nagyon érzéki állati összetevő a fás aromával nagyon erős, férfias illatott hoznak létre, mely kivételesen karakteres.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Top 10 férfi niche illat
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Intenzitás
Kinek?
Az illat fajtája
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   3
  •   3