TOP 10 férfi niche illat

    Amouage - Interlude Men EDP - férfiaknak - meleg, többréteges és bódító illat a hideg hónapokra. Példaértékű a tömjén, ámbra és bőr használata, mely tipikus az ománi Amouage márkára. A valódi ínyenceknek.

    Escentric Molecules - Molecule 01 EDT - unisex - szereti a meglepetéseket és nyitott a kalandokra. Impulzív életet él. Nem érzi szükségét minden áron felhívni magára a figyelmet, de a bók örömet szerez neki. Megtalálja a bájosságot a minimalizmusban. Imádja a fa finom illatát.

    Montale - Black Aoud EDP - férfiaknak - lenyűgöző és merész illat olyan férfiaknak, akik nem félnek az ismeretlentől. A rózsa és az oud fa nem mindennapi feldolgozása. Ez a különleges kombináció magával ragadja a környezetében lévő emberek figyelmét is.

    Comme Des Garcons Miniatures Collection SET I. - Wonderwood (Men) 9 ml + Amazingreen (Unisex) 9 ml + 2 (Unisex) 9 ml - szeret egyedül dönteni. Akkor miért ne hagynánk rá a döntést? A miniatűrök hármasa megfelelő teret biztosít a döntésére és a legjobb illat kiválasztására. (Minden illat elérhető nagyobb kiszerelésben is).

    Creed - Aventus EDP - férfiaknak - alfa hím. Vezér. Hódító. Különleges férfi illatot keres, mely kiemelné férfias adottságait. A tiszta, finoman gyümölcsös illatok felé hajlik, melyekben mélység és rejtélyesség bújik meg.

    Amouage - Epic EDP - férfiaknak - epikus, mindig változó illat azon férfiak tetszését nyerte el, akik imádják a fűszeres és fás illatokat. Egy keleti mese, mely mindig újabb és újabb meglepő történetekkel áll elő...

    Penhaligon's - Sartorial EDT - férfiaknak - a levendula illata azonnal az ideális férfi illatát juttatja eszünkbe. A klasszikus férfi illat mesteri újraértelmezése. A legjobb niche összetevők használatával készült.

    Montale - Red Vetyver EDP - férfiaknak - leginkább a fűszeres illatok imponálnak neki. Számára a tipikus férf illat szimbóluma a földes és fás, fűszerekkel kiegészített tónusok. Gazdag és egyértelműen férfias illat, melyet imádnak a nők...

    Mancera - Cedrat Boise EDP - unisex - tipikusan férfi, citrusos illatokon nőtt fel, melyet imád. Viszont most - férfiként - tovább kell lépnie. Olyan férfias illatot keres, mely megsimogatja az egóját. Imádja, ha észreveszik a nők - az illatának köszönhetően is. Olyan parfümöt keres, mely meghatározó a munkahelyén, az edzőteremben, de akkor is, ha csak otthoni környezetben van.

    Caron - Yatagan EDT - férfiaknak - egy feltűnő, tipikus férfias illat a nagyszerű Caron francia niche márkától, mely már több évtizede egyaránt hódítja a férfiak és a nők szívét. A nagyon érzéki állati összetevő a fás aromával nagyon erős, férfias illatott hoznak létre, mely kivételesen karakteres.

    teljes szöveg szöveg elrejtése

    Menu