Montale Red Vetiver

eau de parfum férfiaknak 100 ml

2×
Montale Red Vetiver eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Red Vetiver eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Red Vetiver eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Red Vetiver eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Red Vetiver eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Red Vetiver eau de parfum férfiaknak 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Red Vetiver eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Red Vetiver eau de parfum férfiaknak 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Ingyenes kiszállítás
37 200Ft
Kedvezmény 22%
100 ml
29 100Ft

Kód: MNT1541 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2019. 03. 22., péntek
Személyes átvétel
2019. 03. 22., péntek
Montale Red Vetiver
100 ml | 29 100Ft

Montale Red Vetiver parfüm leírása

A Montale Red Vetyver jellegzetesen vetiver illatú keleties-fás férfi parfüm. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ezen Eau de Parfum alkotása a klasszikus alapanyag, a vetiver szokatlan értelmezésében az ellentétek maga nemében egyedülálló kapcsolatát tárja elénk. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Red Vetyver Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A különleges Montale Red Vetyver Eau de Parfum a fűszerek tüzességének és a vetiver hűsítő zöld frissességének lenyűgöző kontrasztján alapszik. A fekete bors ellentétét adó vetiver eredeti módon történő felhasználásának, a fás jegyeknek és a fűszerek tüzében kitartóan áradó pacsuli illatának köszönhetően a vetiver és a fűszerek szerelmesei számára a Red Vetyver igazi kalanddá válik. Az illatkompozíciót haiti vetiver, a marokkói Atlasz-hegység cédrusfája, pacsuli, grapefruit, bors és perubalzsam akkordjai alkotják.

A Montale Red Vetyver Pierre Montale műhelyének igazi ékköve. Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, hiszen egy szinte már veszélyesen függőséget okozó, teljesen eredeti parfümöt alkotott. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Red Vetyver parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Red Vetyver egész évben hordható nappali és esti viselet. A vetiver és fűszerek aromáját főleg teljesen innovatív megjelenítésben kedvelő férfiakat örökre megnyeri magának. Ezt az Eau de Parfum illatot mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget az eredetiséggel társult kompozícióban.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Red Vetyver esetében mutatós, arany motívumokkal díszített sötétvörös szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Red Vetyver - az elragadó ellentét illata, a vetiver és a fűszerek aromájának innovatív értelmezése.

Összetétel

Alap
cédrus, grapefruit, pacsuli, perui balzsam, vetivérfű
Az illat fajtája
fás, orientális

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Red Vetiver

Új értékelés hozzáadása

4.0
2 értékelés
1
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás