Montale Red Vetyver

eau de parfum férfiaknak 100 ml

Montale Red Vetyver eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Red Vetyver eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Red Vetyver eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Red Vetyver eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Red Vetyver eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Red Vetyver eau de parfum férfiaknak 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Red Vetyver eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Red Vetyver eau de parfum férfiaknak 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Ingyenes kiszállítás
100 ml
29 400Ft

Kód: MNT1541 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 09. 27., csütörtök
Személyes átvétel
2018. 09. 27., csütörtök
Montale Red Vetyver
100 ml | 29 400Ft

Montale Red Vetyver parfüm leírása

A Montale Red Vetyver jellegzetesen vetiver illatú keleties-fás férfi parfüm. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ezen Eau de Parfum alkotása a klasszikus alapanyag, a vetiver szokatlan értelmezésében az ellentétek maga nemében egyedülálló kapcsolatát tárja elénk. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Red Vetyver Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A különleges Montale Red Vetyver Eau de Parfum a fűszerek tüzességének és a vetiver hűsítő zöld frissességének lenyűgöző kontrasztján alapszik. A fekete bors ellentétét adó vetiver eredeti módon történő felhasználásának, a fás jegyeknek és a fűszerek tüzében kitartóan áradó pacsuli illatának köszönhetően a vetiver és a fűszerek szerelmesei számára a Red Vetyver igazi kalanddá válik. Az illatkompozíciót haiti vetiver, a marokkói Atlasz-hegység cédrusfája, pacsuli, grapefruit, bors és perubalzsam akkordjai alkotják.

A Montale Red Vetyver Pierre Montale műhelyének igazi ékköve. Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, hiszen egy szinte már veszélyesen függőséget okozó, teljesen eredeti parfümöt alkotott. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Red Vetyver parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Red Vetyver egész évben hordható nappali és esti viselet. A vetiver és fűszerek aromáját főleg teljesen innovatív megjelenítésben kedvelő férfiakat örökre megnyeri magának. Ezt az Eau de Parfum illatot mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget az eredetiséggel társult kompozícióban.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Red Vetyver esetében mutatós, arany motívumokkal díszített sötétvörös szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Red Vetyver - az elragadó ellentét illata, a vetiver és a fűszerek aromájának innovatív értelmezése.

Összetétel

Alap
cédrus, grapefruit, pacsuli, perui balzsam, vetivérfű
Az illat fajtája
fás, orientális

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.