Montale Red Vetiver

eau de parfum uraknak 100 ml

2×
Montale Red Vetiver eau de parfum uraknak 100 ml
Montale Red Vetiver eau de parfum uraknak 100 ml
Ingyenes kiszállítás
37 200Ft

Spóroljon 30%
100 ml
26 200Ft

Kód: MNT1541 | Több mint 20 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2019. 08. 22.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2019. 08. 21.
Montale Red Vetiver
100 ml | 26 200Ft

Montale Red Vetiver parfüm leírása

A Montale Red Vetyver jellegzetesen vetiver illatú keleties-fás férfi parfüm. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ezen Eau de Parfum alkotása a klasszikus alapanyag, a vetiver szokatlan értelmezésében az ellentétek maga nemében egyedülálló kapcsolatát tárja elénk. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Red Vetyver Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A különleges Montale Red Vetyver Eau de Parfum a fűszerek tüzességének és a vetiver hűsítő zöld frissességének lenyűgöző kontrasztján alapszik. A fekete bors ellentétét adó vetiver eredeti módon történő felhasználásának, a fás jegyeknek és a fűszerek tüzében kitartóan áradó pacsuli illatának köszönhetően a vetiver és a fűszerek szerelmesei számára a Red Vetyver igazi kalanddá válik. Az illatkompozíciót haiti vetiver, a marokkói Atlasz-hegység cédrusfája, pacsuli, grapefruit, bors és perubalzsam akkordjai alkotják.

A Montale Red Vetyver Pierre Montale műhelyének igazi ékköve. Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, hiszen egy szinte már veszélyesen függőséget okozó, teljesen eredeti parfümöt alkotott. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Red Vetyver parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Red Vetyver egész évben hordható nappali és esti viselet. A vetiver és fűszerek aromáját főleg teljesen innovatív megjelenítésben kedvelő férfiakat örökre megnyeri magának. Ezt az Eau de Parfum illatot mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget az eredetiséggel társult kompozícióban.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Red Vetyver esetében mutatós, arany motívumokkal díszített sötétvörös szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Red Vetyver - az elragadó ellentét illata, a vetiver és a fűszerek aromájának innovatív értelmezése.

Összetétel

Alap
cédrus, grapefruit, pacsuli, perui balzsam, vetiverfű
Az illat fajtája
fás, orientális

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Red Vetiver

Új értékelés hozzáadása

4.0
2 értékelés
1
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás