Montale Black Aoud

eau de parfum férfiaknak 100 ml

6×
Montale Black Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Black Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Black Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Black Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Black Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Black Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Black Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Black Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Ingyenes kiszállítás
100 ml
29 900Ft

Kód: MNT1555 | Több mint 20 db a raktáron
db
Ajándék az Ön számára
Merüljön el a niche parfümök különleges világában. Vásároljon bármilyen niche parfümöt most 10% engedménnyel. A kedvezmény beváltásához használja a 10huniche kódot.
Csomagküldő – átvevőhely
2018. 12. 20., csütörtök
Személyes átvétel
2018. 12. 20., csütörtök
Montale Black Aoud
100 ml | 29 900Ft

Montale Black Aoud parfüm leírása

A Montale Black Aoud jellegzetes oud és rózsa akkordokkal színezett fás-virágos-pézsmás férfi illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról ismert francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása a közkedvelt páros, az oud és a rózsa illatát különböző más jegyekkel kombinálva tárja elénk. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Black Aoud Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Black Aoud Eau de Parfum egyik központi illateleme, a Pierre Montale által annyira szeretett, sasfának is nevezett aquilaria fa, másként agarfa, oud, aoud (arabul oudh). Ez a gyantás aromájú elragadó alapanyag a legdrágább fa a világon, amelyet évszázadokon keresztül tömjén és (főleg arab) parfümök készítéséhez használtak. A valóban királyi összetevő, amelyet gyakran "folyékony arany" vagy "istenek fája" néven is emlegetnek, a Montale Black Aoud kompozíciójában a rózsa vonzó társaságában jelenik meg, miközben virágos-füves oldalát a szintén lenyűgöző pacsuli támogatja.

A Montale Black Aoud Eau de Parfum illatkompozícióját rózsa, francia labdán, pézsma, pacsuli, indonéz, mandarin és csodálatos kambodzsai oud akkordok alkotják. A Montale Black Aoud a domináns oud és rózsa duó lenyűgöző kapcsolatát az édeskés és enyhén sötét pacsuli, valamint az érzéki pézsma támogató akkordjainak, továbbá a vonzó balzsamos és üde citrus oldalak kombinációjában megjelenítő gazdag aroma.

Az egyedülálló módon és mesterien kiegyensúlyozott kompozíció azt a benyomást kelti, hogy Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során szert tett a titokzatos keleti mágusok képességeire. Pierre Montale az agarfa kreatív tolmácsolására egy olyan további parfümöt alkotott, amely viselőjét egy teljesen új élménnyel örvendezteti meg. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Black Aoud parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

Black Aoud egész évben hordható nappali és esti viselet. Ez az Eau de Parfum különösen az oud illatát a népszerű rózsával társítva kedvelő férfiakat nyeri meg magának örökre. Azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik nagyra értékelik a valódi minőséget és szívesen adják át magukat a keleti históriák varázsának. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Black Aoud esetében éjfekete fénylő szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Black Aoud - pacsulival és pézsmával kísért oud és rózsa illat.

Összetétel

összetétel
agarfa, labdanum, mandarin, pacsuli, pézsma, rózsa
Az illat fajtája
fás, virágos

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Black Aoud

Új értékelés hozzáadása

4.0
6 értékelés
4
2
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás