MontaleBlack Aoud Eau de Parfum uraknak

17×
Montale Black Aoud Eau de Parfum uraknak
Montale Black Aoud Eau de Parfum uraknak
Spóroljon
37 200Ft

Spóroljon 26%
100 ml
27 390Ft

5 db a raktáron | 27 390,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: MNT1555
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 13.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

A Montale márka első parfümje, a Montale Black Aoud eau de parfum az oud, azaz az agarfa komplex és sötét illatát helyezi előtérbe.

  • meleg, állatias illat
  • az agarfa rózsával és pacsulival keveredik egy keleties illatban
  • karakteres, erős és hosszantartó

Az illat összetétele
A Montale parfümház ikonikus parfümje úgy használja fel a csúcsminőségű kambodzsai agarfát, hogy a komplex aroma minden adottságát kiemeli. Érzékenyen festi alá a pacsuli hagyományos arab akkordjával, a fehér pézsma és a rózsa pedig így a titokzatos Kelet kalandos illatává teszi. A Black Oud eau de parfum igazán intenzív, sötét és állatias illatával éjjeli, száraz sivatagi tájakra repíti Önt.

Az illat története
A Black Aoud a Montale márka első illata, és 1993-ban mutatták be. Pierre Montale a Black Aoud névén szerzett hírnevet olyan parfümőrként, aki képes ötvözni a Nyugat modern illatművészetét az arab világ gazdag hagyományaival. Az eredmény telt, sötét illat, amely lenyomatot hagy mindenki érzékeiben, aki csak találkozik vele.

Összetétel

összetétel
pézsma, mandarin, pacsuli, labdanum, agarfa, rózsa
Az illat fajtája
virágos, fás

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.