Montale Black Aoud

eau de parfum férfiaknak 100 ml

Montale Black Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Black Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Black Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Black Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Black Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Black Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Black Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Black Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
100 ml
28 900Ft

Kód: MNT1555 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap 2018. 10. 17., szerda
Személyes átvétel
már holnap 2018. 10. 17., szerda
Montale Black Aoud
100 ml | 28 900Ft

Montale Black Aoud parfüm leírása

A Montale Black Aoud jellegzetes oud és rózsa akkordokkal színezett fás-virágos-pézsmás férfi illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról ismert francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása a közkedvelt páros, az oud és a rózsa illatát különböző más jegyekkel kombinálva tárja elénk. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Black Aoud Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Black Aoud Eau de Parfum egyik központi illateleme, a Pierre Montale által annyira szeretett, sasfának is nevezett aquilaria fa, másként agarfa, oud, aoud (arabul oudh). Ez a gyantás aromájú elragadó alapanyag a legdrágább fa a világon, amelyet évszázadokon keresztül tömjén és (főleg arab) parfümök készítéséhez használtak. A valóban királyi összetevő, amelyet gyakran "folyékony arany" vagy "istenek fája" néven is emlegetnek, a Montale Black Aoud kompozíciójában a rózsa vonzó társaságában jelenik meg, miközben virágos-füves oldalát a szintén lenyűgöző pacsuli támogatja.

A Montale Black Aoud Eau de Parfum illatkompozícióját rózsa, francia labdán, pézsma, pacsuli, indonéz, mandarin és csodálatos kambodzsai oud akkordok alkotják. A Montale Black Aoud a domináns oud és rózsa duó lenyűgöző kapcsolatát az édeskés és enyhén sötét pacsuli, valamint az érzéki pézsma támogató akkordjainak, továbbá a vonzó balzsamos és üde citrus oldalak kombinációjában megjelenítő gazdag aroma.

Az egyedülálló módon és mesterien kiegyensúlyozott kompozíció azt a benyomást kelti, hogy Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során szert tett a titokzatos keleti mágusok képességeire. Pierre Montale az agarfa kreatív tolmácsolására egy olyan további parfümöt alkotott, amely viselőjét egy teljesen új élménnyel örvendezteti meg. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Black Aoud parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

Black Aoud egész évben hordható nappali és esti viselet. Ez az Eau de Parfum különösen az oud illatát a népszerű rózsával társítva kedvelő férfiakat nyeri meg magának örökre. Azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik nagyra értékelik a valódi minőséget és szívesen adják át magukat a keleti históriák varázsának. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Black Aoud esetében éjfekete fénylő szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Black Aoud - pacsulival és pézsmával kísért oud és rózsa illat.

Összetétel

összetétel
agarfa, labdanum, mandarin, pacsuli, pézsma, rózsa
Az illat fajtája
fás, virágos

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.