Amouage Interludeeau de parfum uraknak

6×
Amouage Interlude eau de parfum uraknak
Amouage Interlude eau de parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
100 400Ft

Spóroljon 29%
100 ml
70 800Ft

Kód: AMU0164 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 07. 20.
Személyes átvétel
szombat 2020. 07. 18.

Amouage Interlude parfüm leírása
Összetétel

Éljen át egy felejthetetlen, érzéki élményt az Amouage Interlude illatrobbanásával! Az egyedi és melengető Eau de Parfum békés és meghitt menedéket nyújt a modern világ rohanásában.

  • a füst, a balzsamok és a fafélék mély illata
  • absztrakt és spirituális, az alapvető ösztönöket érinti meg 
  • komplex és összetett, rendkívül hosszan tart

Az illat összetétele
A bors és az oregánó fűszeres jegyei az ámbra, labdánum és opoponax alkotta balzsamos szívillatot körülvéve bontakoznak ki. Az erős, fűszeres illatú gyanta csendes meditációt idéz fel, ahol a figyelem a templom messzi szentélyére szegeződik. A bőr, agárfa és pacsuli tompa, sejtelmes fénnyel világítja meg ezt a jelenetet, míg a szantálfa kirajzolja az éles körvonalakat.

Az illat története
Az „Interlude”, azaz közjáték a pillanatnyi elcsendesedés illata a rohanó világban. Vizuálisan ezt a közjátékot egy párizsi ház tetején koreográfiát gyakorló táncosok testesítik meg. Ebben a percben a nagyváros zajai csak messziről szűrődnek fel hozzájuk. Idefent kettesben vannak, és csakis egymásnak táncolnak. Az élet ritka pillanatainak egyike ez, amely új nézőpontokat ad, és bensőnkbe irányítja a nyugtalan elmét.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, oregánó
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
borostyán, szuhar, tömjén, Opoponax
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
agarfa, pacsuli, bőr, szantálfa, füstös tónusok
Az illat fajtája
orientális, fás

Amouage a márkáról

A fényűző Amouage parfümöket rendkívüli egyediség és teljesen sajátos elegancia jellemzi. A jelenleg Londonban székelő független niche luxusparfüm márka gyökerei egészen a távoli Közel-Keletig nyúlnak vissza.

Az Amouage szülőföldje, azaz az Ománi Szultánság gazdag és sokszínű örökségéből merít ihletet. Az Omán királyi család tagja, Őfelsége Sayyid Hamad bin Al Hamoud Busaid, úgy döntött, hogy újra életre kelti az arab illatok hírnevét, ezért 1983-ban lefektette a márka alapjait. Valódi művészi értékekkel bíró parfümök megalkotását tűzte ki célul. Az Amouage szigorúan csak olyan csúcsminőségű egzotikus alapanyagokat válogat össze, mint az ománi ezüst tömjén, egyedülálló ománi rózsa vagy mirha.

Az Amouage niche parfümök kompozíciói mai napig a parfümvilág fővárosának tartott dél-franciaországi Grasse-ban készülnek, ami a legmagasabb színvonal garanciája. Ezt követően a parfüm előállítása Ománban történik, ahol az alapanyagok áztatása mintegy 2 hónapot vesz igénybe. Végezetül valamennyi Amouage parfüm a legszigorúbb minőség-ellenőrzésen esik át és csomagolása szinte kizárólag kézzel történik.

Értékelés Amouage Interlude