Skip to main content

Amouage

Amouage

Az Amouage luxus parfümház közismert elsőosztályú parfümjei révén, amelyek összetételében csakis az egész világból származó legkiválóbb összetevőket lehet megtalálni. Ezen luxusmárka megalkotásakor a kelet a nyugattal ötvöződik és a hagyományos arab művészet a modern újításokkal.

 

Az Amouage márka története 1983-ban kezdődött az Omán Szultánságban, amelyre való utalás minden Amouage parfümben nyomon követhető. Valamennyi illat keverése kézi úton történik, gondosan kiválogatott különleges adalékokból, amelyek együttesen érdekes kontrasztokat és elegáns harmonikus kombinációt alkotnak. Az eredmény – hosszantartó illat egy csepp patinával, amely beburkol, mint egy luxus selyemsál.

Próbálja ki az Amouage parfümöket a saját bőrén és győződjön meg páratlan minőségükről valamint  tökéletes kézműves kialakításukról. A legelismertebbek közé tartoznak az Amouage Reflection, Gold, Jubilation, Epic, Dia, Honour vagy Interlud kompozíciók, amelyek az idők során joggal váltak a parfümipar ikonikus termékeivé. 

teljes szöveg szöveg elrejtése

Bestsellerek

Az Amouage márkáról

A fényűző Amouage parfümöket rendkívüli egyediség és teljesen sajátos elegancia jellemzi. A jelenleg Londonban székelő független niche luxusparfüm márka gyökerei egészen a távoli Közel-Keletig nyúlnak vissza.

Az Amouage szülőföldje, azaz az Ománi Szultánság gazdag és sokszínű örökségéből merít ihletet. Az Omán királyi család tagja, Őfelsége Sayyid Hamad bin Al Hamoud Busaid, úgy döntött, hogy újra életre kelti az arab illatok hírnevét, ezért 1983-ban lefektette a márka alapjait. Valódi művészi értékekkel bíró parfümök megalkotását tűzte ki célul. Az Amouage szigorúan csak olyan csúcsminőségű egzotikus alapanyagokat válogat össze, mint az ománi ezüst tömjén, egyedülálló ománi rózsa vagy mirha. 

Az Amouage niche parfümök kompozíciói mai napig a parfümvilág fővárosának tartott dél-franciaországi Grasse-ban készülnek, ami a legmagasabb színvonal garanciája. Ezt követően a parfüm előállítása Ománban történik, ahol az alapanyagok áztatása mintegy 2 hónapot vesz igénybe. Végezetül valamennyi Amouage parfüm a legszigorúbb minőség-ellenőrzésen esik át és csomagolása szinte kizárólag kézzel történik.