Ugrás a fő tartalomhoz

Amouage

Amouage

Az Amouage luxus parfümház közismert elsőosztályú parfümjei révén, amelyek összetételében csakis az egész világból származó legkiválóbb összetevőket lehet megtalálni. Ezen luxusmárka megalkotásakor a kelet a nyugattal ötvöződik és a hagyományos arab művészet a modern újításokkal.

 

Az Amouage márka története 1983-ban kezdődött az Omán Szultánságban, amelyre való utalás minden Amouage parfümben nyomon követhető. Valamennyi illat keverése kézi úton történik, gondosan kiválogatott különleges adalékokból, amelyek együttesen érdekes kontrasztokat és elegáns harmonikus kombinációt alkotnak. Az eredmény – hosszantartó illat egy csepp patinával, amely beburkol, mint egy luxus selyemsál.

Próbálja ki az Amouage parfümöket a saját bőrén és győződjön meg páratlan minőségükről valamint  tökéletes kézműves kialakításukról. A legelismertebbek közé tartoznak az Amouage Reflection, Gold, Jubilation, Epic, Dia, Honour vagy Interlud kompozíciók, amelyek az idők során joggal váltak a parfümipar ikonikus termékeivé. 

teljes szöveg szöveg elrejtése