Amouage Lyriceau de parfum hölgyeknek

Amouage Lyric eau de parfum hölgyeknek
Amouage Lyric eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
103800Ft

Spóroljon 45%
100 ml
56800Ft

Kód: AMU4398 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 02. 28.
Személyes átvétel
péntek 2020. 02. 28.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Amouage Lyric parfüm leírása
Összetétel

Az Amouage Lyric a független, londoni székhelyű luxus niche parfümmárka keleties, virágos női illata, erős fűszeres jegyekkel, és az Ománi Szultánság gazdag és változatos örökségéből merít ihletet. A Lyric illat a nőiesség, az erő és a szenvedély tökéletes megjelenítése, és a többi Amouage parfümhöz hasonlóan egyedülállóan inspiráló.

Az Amouage márka Lyric illata a rózsaaroma parfümipari felhasználásának teljesen új felfogását mutatja be. A virágok királynőjének hagyományos tónusaival teljesen egyedülálló módon dolgozik: Az Amouage Lyric fűszeres, gyantás illata a rózsa keleties, gazdag és szövevényesen összetett felfogása. A kompozíció pikáns jellege már az illat kibontakozásának kezdetétől kitűnik. A fejillatban frissítő bergamott-akkordok egyesülnek a csípős gyömbérrel, melyekhez kardamom és fahéj melengető, bársonyos tónusai szolgáltatnak kontrasztot. A szívjegyben az ilang-ilang, jázmin és íriszgyökér alkotta illatfonat krémesen elegáns akkordjaival körülvett királyi bíborrózsa vár ránk. A szívillatnak tüzes muskátli ad pikantériát, üde édességét pedig angyalgyökér biztosítja. A mély, érzéki lezárás atölgymoha, pézsma, pacsuli, vetiver-, tonkabab, tömjén, vanília és szantálfa más fás tónusokkal kísért akkordjaié.

Bár a Lyric illat jellegzetes aromája virágos, ugyanakkor - az ebben a műfajban nem túl megszokott módon - sötét intenzitású modern megoldásokkal kombinálja a rózsaillatot a melengetően fűszeres, fás, balzsamos és aromás jegyekkel. Az Amouage Lyric alkotói így nyilatkoztak: "ezen illat múló szépsége és tisztasága mögött pikáns, kezdet és vég nélküli dal lakozik. A rózsa ihlette Lyric egy virágos, keleties, illat, amelyet az időben egy mitikus dal állítottmeg."

A rendkívül eredeti, sajátosan nőies, erőtől és szenvedélytől duzzadó Amouage Lyric nappali és esti használatra egyaránt alkalmas, egész éven át. Viselőjének mindig megbízhatóan nyújtja a kivételesség érzését, és segít neki kilépni a tömegből. A Lyric illatot különösen azok a nők fogják megszeretni, akik kedvelik a rózsaillat rendkívül eredeti, keleti szellemű, jellegzetes fűszeres felfogását.

A legszigorúbb minőségi szabványok és folyamatok alapján gyártott, elragadó illatokon kívül az Amouage márka parfümjei luxus üvegcséik révén is figyelmet keltenek. A gyönyörű, sötétvörös színű Lyric üvegcse elegáns, letisztult, luxusra utaló formavilágával ejt rabul. A csomagolást lágyan kifinomult, rózsa motívummal ékített doboz egészíti ki. Próbálja ki e rendkívül eredeti márka illatát, és szeressen bele a rózsaillat egyedülálló és fantasztikusra sikerült értelmezésébe!

Amouage Lyric - rózsaillat, a nőiességet, erőt és szenvedélyt gyönyörűen ábrázoló eredeti kompozícióban.

Összetétel

Fej
bergamott, fahéj, kardamon, gyömbér
Szív
rózsa, angelikafű, ylang-ylang, írisz gyökér, jázmin
Alap
pacsuli, fás tónusok, tölgymoha, szantálfa, vanília, pézsma, tonkabab, tömjén, vetiverfű
Az illat fajtája
orientális, virágos

Amouage a márkáról

A fényűző Amouage parfümöket rendkívüli egyediség és teljesen sajátos elegancia jellemzi. A jelenleg Londonban székelő független niche luxusparfüm márka gyökerei egészen a távoli Közel-Keletig nyúlnak vissza.

Az Amouage szülőföldje, azaz az Ománi Szultánság gazdag és sokszínű örökségéből merít ihletet. Az Omán királyi család tagja, Őfelsége Sayyid Hamad bin Al Hamoud Busaid, úgy döntött, hogy újra életre kelti az arab illatok hírnevét, ezért 1983-ban lefektette a márka alapjait. Valódi művészi értékekkel bíró parfümök megalkotását tűzte ki célul. Az Amouage szigorúan csak olyan csúcsminőségű egzotikus alapanyagokat válogat össze, mint az ománi ezüst tömjén, egyedülálló ománi rózsa vagy mirha.

Az Amouage niche parfümök kompozíciói mai napig a parfümvilág fővárosának tartott dél-franciaországi Grasse-ban készülnek, ami a legmagasabb színvonal garanciája. Ezt követően a parfüm előállítása Ománban történik, ahol az alapanyagok áztatása mintegy 2 hónapot vesz igénybe. Végezetül valamennyi Amouage parfüm a legszigorúbb minőség-ellenőrzésen esik át és csomagolása szinte kizárólag kézzel történik.

Értékelés Amouage Lyric