Amouage ReflectionEau de Parfum uraknak

4×
Amouage Reflection Eau de Parfum uraknak
Amouage Reflection Eau de Parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
97 000Ft

Spóroljon 15%
100 ml
82 000Ft

Kód: AMU0160 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 12. 03.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 12. 03.

Amouage Reflection parfüm leírása
Összetétel

Fedezze fel azt a kifinomult és férfias lelkületet, amit a férfi Amouage Reflection Eau de Parfum hordoz magában. Váratlan összetevőkkel kiegészített, klasszikus jegyei olyan időtlen illatkompozíciót alkotnak, mely tökéletesen kiemeli viselője erejét és ellenállhatatlan varázzsal ruházza fel.

  • fűszeres és fás színezetű, virágos illat
  • elegáns férfiak remek kiegészítője
  • nappali és esti viseletként is ideális

Az illat összetétele
Beleszagolva először a narancsfa leveleinek csipetnyi borssal és rozmaringgal fűszerezett, üde illatát érzi majd. Szinte azonnal kibontakozó szívillatát aromás jázmin és írisz, valamint citrusos neroli és érzékien édes ylang ylang alkotja. Alapillatában a szantálfa és cédrusfa pacsulival és vetiverrel kiegészülő, férfias akkordjai képviseltetik magukat.

Az illat története
Az Amouage Reflection parfüm 2007-ben jelent meg. Az Amouage név az arab amwaj (hullám), valamint a francia amour (szerelem) szó egyesítésével jött létre, így átvitt értelemben az érzelmek olyan hullámaként értelmezhető, amit ez az ománi márka idéz elő viselőjében.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fekete paprika, rozmaring, narancsfa levél
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ylang-ylang, írisz gyökér, jázmin, keserűnarancs
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, pacsuli, szantálfa, vetiverfű
Az illat fajtája
virágos, fás

Amouage a márkáról

A fényűző Amouage parfümöket rendkívüli egyediség és teljesen sajátos elegancia jellemzi. A jelenleg Londonban székelő független niche luxusparfüm márka gyökerei egészen a távoli Közel-Keletig nyúlnak vissza.

Az Amouage szülőföldje, azaz az Ománi Szultánság gazdag és sokszínű örökségéből merít ihletet. Az Omán királyi család tagja, Őfelsége Sayyid Hamad bin Al Hamoud Busaid, úgy döntött, hogy újra életre kelti az arab illatok hírnevét, ezért 1983-ban lefektette a márka alapjait. Valódi művészi értékekkel bíró parfümök megalkotását tűzte ki célul. Az Amouage szigorúan csak olyan csúcsminőségű egzotikus alapanyagokat válogat össze, mint az ománi ezüst tömjén, egyedülálló ománi rózsa vagy mirha.

Az Amouage niche parfümök kompozíciói mai napig a parfümvilág fővárosának tartott dél-franciaországi Grasse-ban készülnek, ami a legmagasabb színvonal garanciája. Ezt követően a parfüm előállítása Ománban történik, ahol az alapanyagok áztatása mintegy 2 hónapot vesz igénybe. Végezetül valamennyi Amouage parfüm a legszigorúbb minőség-ellenőrzésen esik át és csomagolása szinte kizárólag kézzel történik.

Értékelés Amouage Reflection4