AmouageAshore Eau de Parfum unisex

Amouage Ashore Eau de Parfum unisex
Amouage Ashore Eau de Parfum unisex
100 ml
105 500Ft

105 500,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: AMU05599 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 29.
Személyes átvétel
péntek 2021. 10. 29.

Leírás Amouage Ashore
Összetétel

Engedje át magát a bűvöletnek. Az Amouage Ashore Eau de Parfum a végtelen homokos strandra repíti Önt a nyár közepén. Ennek a parfümnek az illata ugyanúgy délibábként hat az érzékeire, mint a szemét elkápráztató ragyogó napfény.

  • illat a fehér virágok és fűszerek jellegzetes illatjegyeivel
  • az Ashore Eau de Parfum a Renaissance kollekcióba tartozik
  • 2020-ban bemutatott, férfiak és nők által is viselhető illat

Az illat összetétele
Az indiai fűszerek, amint ráismer a fejillatban a kardamom, a kurkuma és a rózsabors olajának jegyeire, rögtön lenyűgözik. Pillanatokkal később a nap, a homok és a tenger hullámainak ragyogását közvetlen közelről tapasztalja meg, hiszen a jázmin, valamint a napos és rózsás akkordok kerülnek előtérbe. Végül az igazi ámbra, a tömjén és a szantálfaolaj egysége az egész érzéki élményt tökélyre emeli.

Az illat története
Az Amouage Ashore parfümöt az Omán keleti partvidékén fekvő Ras al-Jinz ihlette. Megalkotása a valóban erről a napsütötte vidékről származó Mackenzie Reilly parfümőr érdeme. Az Ashore illatkompozíciójában így az alkotó a saját érzéseit és élményeit jelenítette meg.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
kurkuma, rózsabors, kardamom olaj
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, napos tónusok
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
ámbra, szantálfa-olaj, tömjén
Az illat fajtája
virágos, fűszeres

Amouage a márkáról

A fényűző Amouage parfümöket rendkívüli egyediség és teljesen sajátos elegancia jellemzi. A jelenleg Londonban székelő független niche luxusparfüm márka gyökerei egészen a távoli Közel-Keletig nyúlnak vissza.

Az Amouage szülőföldje, azaz az Ománi Szultánság gazdag és sokszínű örökségéből merít ihletet. Az Omán királyi család tagja, Őfelsége Sayyid Hamad bin Al Hamoud Busaid, úgy döntött, hogy újra életre kelti az arab illatok hírnevét, ezért 1983-ban lefektette a márka alapjait. Valódi művészi értékekkel bíró parfümök megalkotását tűzte ki célul. Az Amouage szigorúan csak olyan csúcsminőségű egzotikus alapanyagokat válogat össze, mint az ománi ezüst tömjén, egyedülálló ománi rózsa vagy mirha.

Az Amouage niche parfümök kompozíciói mai napig a parfümvilág fővárosának tartott dél-franciaországi Grasse-ban készülnek, ami a legmagasabb színvonal garanciája. Ezt követően a parfüm előállítása Ománban történik, ahol az alapanyagok áztatása mintegy 2 hónapot vesz igénybe. Végezetül valamennyi Amouage parfüm a legszigorúbb minőség-ellenőrzésen esik át és csomagolása szinte kizárólag kézzel történik.

Értékelés Amouage Ashore