Amouage Honoureau de parfum hölgyeknek

10×
Amouage Honour eau de parfum hölgyeknek
Amouage Honour eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
102 100Ft

Spóroljon 34%
100 ml
67 110Ft

Kód: AMU4376 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
15 000 Ft feletti megrendelés esetén választhat egy MEDIBLANC fogkrémet a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2020. 08. 05.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2020. 08. 05.

Amouage Honour parfüm leírása
Összetétel

Olyan illatot keres, amelytől igazi tündérnek fogja magát érezni? Már meg is találta! Az Amouage Honour eau de parfum-mel olyan érzés járja át, mintha selyemruhában táncolna egy mezőn.

  • keleties-virágos illat
  • gyengéd nőknek
  • bármilyen alkalomra kiváló

Az illat összetétele
Elsőkként a pikáns bors, az aromás koriander és a friss rebarbara varázsolják el érzékeit, majd a szívillatban lenyűgözően bontakozik ki az édes gyöngyvirág, a gyengéd jázmin, a gardénia, a tubarózsa és a szegfű. Az alapillatban a finom bőr, a csábító tömjén, az opoponax, a vetiver és az ámbra akkordjait érezheti.

Az illat története
Az Amouage Honour a Pillangókisasszony történetében bemutatott igaz szerelem előtt tiszteleg: a Puccini opera egy gésa tragikus sorsát mutatja be. Az Honour a tiszta szépséget, a viszonzatlan szerelmet és a beteljesületlen vágyakat ábrázolja – az Amouage kreatív igazgatója, Christopher Chong szerint „fehér virág sötét szívvel”. Az illatot 2011-ben mutatták be, kompozícióját Alexandra Carlin és Violaine Collas parfümőröknek köszönhetjük.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bors, rebarbara, koriander
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gardénia, gyöngyvirág, szegfű, jázmin, tubarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
bőr, borostyán, tömjén, Opoponax, vetiverfű
Az illat fajtája
orientális, virágos

Amouage a márkáról

A fényűző Amouage parfümöket rendkívüli egyediség és teljesen sajátos elegancia jellemzi. A jelenleg Londonban székelő független niche luxusparfüm márka gyökerei egészen a távoli Közel-Keletig nyúlnak vissza.

Az Amouage szülőföldje, azaz az Ománi Szultánság gazdag és sokszínű örökségéből merít ihletet. Az Omán királyi család tagja, Őfelsége Sayyid Hamad bin Al Hamoud Busaid, úgy döntött, hogy újra életre kelti az arab illatok hírnevét, ezért 1983-ban lefektette a márka alapjait. Valódi művészi értékekkel bíró parfümök megalkotását tűzte ki célul. Az Amouage szigorúan csak olyan csúcsminőségű egzotikus alapanyagokat válogat össze, mint az ománi ezüst tömjén, egyedülálló ománi rózsa vagy mirha.

Az Amouage niche parfümök kompozíciói mai napig a parfümvilág fővárosának tartott dél-franciaországi Grasse-ban készülnek, ami a legmagasabb színvonal garanciája. Ezt követően a parfüm előállítása Ománban történik, ahol az alapanyagok áztatása mintegy 2 hónapot vesz igénybe. Végezetül valamennyi Amouage parfüm a legszigorúbb minőség-ellenőrzésen esik át és csomagolása szinte kizárólag kézzel történik.

Értékelés Amouage Honour