AmouageCrimson Rocks Eau de Parfum unisex

Amouage Crimson Rocks Eau de Parfum unisex
Amouage Crimson Rocks Eau de Parfum unisex
100 ml
105 500Ft

105 500,00Ft / 100 ml, áfával
15% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: AMU05600 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a parfümök és parfümszettek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 10. 26.
Személyes átvétel
kedd 2021. 10. 26.

Leírás Amouage Crimson Rocks
Összetétel

Az Amouage Crimson Rock Eau de Parfum a magas hegycsúcsok fenségességét és szépségét hordozza magában. Illatkompozíciójában nem lehet nem észrevenni az ezekben a hegyekben virágzó, és még a szélsőséges körülményeknek is ellenálló rózsát. Élvezze az illatot, mely a nyugalom és békesség édes érzésével tölti el.

  • fás illat a fahéj illatjegyeivel
  • a Crimson Rock Eau de Parfum a Renaissance kollekcióba tartozik
  • 2020-ban bemutatott, férfiak és nők által is viselhető illat

Az illat összetétele
Először az alkotója szerint „pirosan illatozó“ rózsabors és fahéj illatával ragadtatja el. A fejillatban még egyszerre két különböző rózsakivonat fenséges illata, valamint a földes színezetű jojobaméz is megjelenik. Hosszan lecsengő fináléját a vetiverrel aláfestett tölgy- és szantálfa uralja.

Az illat története
A figyelemreméltó piros üvegcsében rejtőző Amouage Crimson Rock illat Domitille Michalon Bertier parfümőr alkotása. Inspirációjául az ománi Hadzsar-hegység szolgált, mely áprilisi napokon, konkrétan abban a pillanatban ejtette őt rabul, amikor a hegyeket az utolsó lemenő napsugarak ragyogták be. A hegyoldalra kivetülő szín, valamint a kármin árnyalataiban pompázó rózsák az üvegcsén is megjelennek.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
rózsabors, fahéj
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
méz, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tölgy, vetiverfű, cédrusfa
Az illat fajtája
orientális, virágos, fás

Amouage a márkáról

A fényűző Amouage parfümöket rendkívüli egyediség és teljesen sajátos elegancia jellemzi. A jelenleg Londonban székelő független niche luxusparfüm márka gyökerei egészen a távoli Közel-Keletig nyúlnak vissza.

Az Amouage szülőföldje, azaz az Ománi Szultánság gazdag és sokszínű örökségéből merít ihletet. Az Omán királyi család tagja, Őfelsége Sayyid Hamad bin Al Hamoud Busaid, úgy döntött, hogy újra életre kelti az arab illatok hírnevét, ezért 1983-ban lefektette a márka alapjait. Valódi művészi értékekkel bíró parfümök megalkotását tűzte ki célul. Az Amouage szigorúan csak olyan csúcsminőségű egzotikus alapanyagokat válogat össze, mint az ománi ezüst tömjén, egyedülálló ománi rózsa vagy mirha.

Az Amouage niche parfümök kompozíciói mai napig a parfümvilág fővárosának tartott dél-franciaországi Grasse-ban készülnek, ami a legmagasabb színvonal garanciája. Ezt követően a parfüm előállítása Ománban történik, ahol az alapanyagok áztatása mintegy 2 hónapot vesz igénybe. Végezetül valamennyi Amouage parfüm a legszigorúbb minőség-ellenőrzésen esik át és csomagolása szinte kizárólag kézzel történik.

Értékelés Amouage Crimson Rocks