Escentric MoleculesMolecule 01 Eau de Toilette unisex + Case

33×
Escentric Molecules Molecule 01 Eau de Toilette unisex + Case
Escentric Molecules Molecule 01 Eau de Toilette unisex + Case
Akció
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
26 400Ft

Spóroljon 35%
30 ml
17 160Ft

Raktáron | 57 200,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: ECN0113
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
szerda 2021. 12. 08.

Ha kíváncsi és kísérletezésre nyitott, akkor érdemes kipróbálnia az Escentric Molecules Molecule 01 eau de toilette-et! Illatkompozíciója biztosan boldoggá teszi a fás illatok kedvelőit, akik széles látókörűek és előszeretettel próbálnak ki mindent, ami egyedülálló.

  • fás-pézsmás illat nők és férfiak számára  
  • az új felfedezések kedvelői és egyéniségek számára
  • egész évben, nappal és este is viselhető

Az illat összetétele
Az Escentric Molecules márka parfümjei mindig párt alkotva jelennek meg, ami különösen egyedivé teszi őket. A párok egyik tagja különböző összetevők szintézise (ahogyan a legtöbben a parfümkészítés fogalmát értelmezik), a másik pedig a szintézis karakterét meghatározó egyetlen jegy (aromamolekula) előtti tisztelgés. Az Escentric Molecules Molecule 01 esetében ez a gyengéd, fás illatú „Iso E Super“ anyag az, amely egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően méllyé és bársonyossá teszi a parfümöket.

Az Iso E Super® egy aromás vegyi anyag szabadalommal védett elnevezése. Az Escentric Molecules Molecule 01 kizárólag ebből az egyetlen alkotóelemből áll. A Molecule 01 viselője kellemesen lágy, bársonyosan fás illatjegyet érez. Az egyedülálló eau de toilette illata vonzó ragyogást kelt, amely szokatlanul erős hatással van mindenkire a környezetében. Maga a parfüm alkotója, Geza Schoen is úgy nyilatkozott, hogy az Escentric Molecules Molecule 01 hatása már-már olyan, mint a feromonoké.

Az illat története
Az Escentric Molecules német niche parfümmárkát 2006-ban alapították. Geza Schoen úgy döntött, hogy olyan koncepcióval lép piacra, amely provokatívan reagál arra, ahogyan jelenleg a parfümöket megalkotják és árusítják. A folyamat demisztifikálása vezérelte. Az Escentric Molecules márka minden egyes parfümje provokatív és szokatlan.

Teljes összetevőlista

7-ACETYL, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8-OCTAHYDRO-1, 1, 6, 7-TETRAMETHYL NAPHTHALENE A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

összetétel
Iso E Super
Az illat fajtája
fás

Az Escentric Molecules parfümök 2006-ban, amikor először jelentek meg a piacon, egyik napról a másikra a világ abszolút fenoménjává váltak. Sikerük a gyakran egyetlen egy illat erejére épülő, teljesen egyedülálló összetételükben rejlik. Pont ez a minimalizmus teszi az Escentric Molecules parfümöket meglehetősen szokatlanná.

Az Escentric Molecules illatokat a parfümipar a kémia művészeteként ünnepli. A niche parfümök kulcsfontosságú alkotóelemét, az Iso E Super aromamolekulát, a laboratóriumokban már 1973-ban előállították.

A parfümipar viszont mindaddig, amíg Geza Schoen berlini parfümőr elsőként teljesen nem izolálta, elhanyagolta. Schoen két parfümöt alkotott - Escentric Molecules Molecule 01 és Escentric Molecules Molecule 02 - melyeket pont ez a speciális összetevő kapcsol össze.

Az Escentric Molecules niche parfümök rendkívül tartósak és azok számára készülnek, akik az extravagáns és az eredeti dolgokat keresik. Nem mindennapi aromájuk minden bőrön megismételhetetlen varázslatos folyamatot idéz elő.