Nina Ricci

A Nina Ricci márkáról

Nina Ricci divattervezőnő alkotásaiból a nőiesség, az előkelőség és az egyedülállóság árad. A márka haute couture divatháza 1932-ben jött létre Párizsban, válogatott anyagokból készült, tökéletes szabású ruhái pedig a párizsi nők szépségét emeli. A divattervezőnő és fia a divatkollekciók mellett hamarosan megjelentették a Nina Ricci parfümöket is, melyek mai napig elengedhetetlenül hozzátartoznak ehhez a francia márkához.

A legeslegelső Nina Ricci parfüm az 1946-ban bemutatott Coeur Joie volt. A sorban másodikként megjelenő L‘Air du Temps pedig 1948. óta dacol az idők és a divat kihívásaival. A híres kristálygalambbal koronázott üvegcsében rejtőző esszencia a szerelmet és a szabadságot testesíti meg, és a márka ikonikus parfümjévé vált. Népszerűsége nagyban hozzájárult a divatház nemzetközi sikereihez, és a mai napig végtelen inspirációforrásul szolgál a további Nina Ricci parfümök megalkotásához.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Az illat fajtája
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   12
  •   1
  •   1

Nina Ricci parfümök

Nina Ricci korának legkiválóbb tervezője volt, a keze közül kikerült ruhák mind rendkívüli nőiességről és párizsi eleganciáról tanúskodnak. A francia divatasszony az illatokhoz is hasonló kifinomultsággal közelített, aminek köszönhetően nők milliói szerettek bele híres parfümjeibe. A Nina Ricci márka örökösei a mai napig listavezető illatokat alkotnak meg, melyek minden fiatal nő öltözékét és megjelenését megkoronázzák.

A márka célcsoportja elsősorban azok a fiatal hölgyek, akik kifinomultak és kedvelik a párizsi romantikát, valamint egyszerre vágynak a letisztult, de különleges dolgokra.

Premier Jour, az új évezred parfümje

A Nina Ricci Premier Jour a márka első modern illata, kellemesen orientális, mely csakis a legszebb virágok esszenciáit tartalmazza. A 2001 óta kapható PJ a márka alapvető értékeit megőrizve egy új irányba nyitott: az álmodozó nők felé, akik nappali viseletre is valami igazán egyedi illatot szeretnének viselni.

Ez a parfüm olyan, mint az újév első napja: optimista és meghitt. Azok a hölgyek imádják ezt a virágos csodát, akik hisznek a romantikus pillanatokban és érzékiségükkel szeretnek hóditani. Az alapjegyek fás tónusait a gardénia, orchidea és a mandarin lédússága enyhítik. Ez a bájos és elegáns parfüm örökéletű és nem csak Franciaországban állja meg a helyét, hanem minden nagyvilági nő szekrényében otthonra talál.

Nina Ricci Nina EDT: Nina almája

A Nina Ricci Nina parfümöt mindenki különc, mesebeli üvegcséjéről véste az eszébe. "Az Első Alma" azonban nemcsak küllemében egyedi: ez a parfüm gyorsan világszintű népszerűségre tett szert mennyei illatának köszönhetően.

Hogy melyek is a Nina esszencia Jacques Cavallier francia illatszerész által megálmodott legfontosabb hozzávalói? A kandírozott amalfi citrom, Granny alma és zöldcitrom savanykásságát a pézsma, almafa és a cédrus fás benyomása mélyíti. Ez a kompozíció nem is lehetne más, mint egy 21. századi tündérmese, ami kifejezetten a fiatalabb női korosztálynak szól. Természetesen az illat nemcsak a fiataloknak áll jól, időtlensége minden könnyedebb hétköznapi viselethez passzol.

Kiváló azoknak, akik a színtelen édeskés illatok helyett egy olyat keresnek, amiben van némi nem mindennapi csavar, de azért besorolható a hagyományos gyümölcsös parfümök polcára is.

A többi Nina: Luna és Bella

A Nina kollekció két további szériát ihletett meg. A legendás parfüm 10. évfordulójára a márka piacra dobta Nina misztikus és szexi változatát, a Nina Ricci Luna parfümöt. A sajátos piros alma formájú üvegcse kék változata Lunát, a bájos Nina energikus és sejtelmes hasonmását jeleníti meg.

Ha a Nina egy igazi nappali illat, akkor a Luna tökéletes estékre és éjszakákra: a ragyogó és friss erdei gyümölcsös, citrusos fejjegyeket a szantálfa és a vanília mélysége teszi igazán intenzívvé. Nina Ricci Nináját nem is egészíthetné ki jobban más, mint a Luna: érdemes a napszakok változásának megfelelően kombinálni a kettőt.

A francia brand azokról a fiatal nőkről sem feledkezett meg, akik igazi modern kori, urbánus hősnők a mindennapokban. A híres, Victoria's Secret kifutókat is megjárt Palvin Barbara arcával reklámozott Nina Ricci Bella teszi teljessé a Nina-sorozatot. A merész, savanykás illat zsenge zöld almára emlékeztető üvegje vibráló illatot rejt, melynek egyik fő hozzávalója a rebarbara, rózsa és a vanília.

Nina Ricci ajándékcsomagok

A Nina szettek a híres parfümökön kívül dezodort, krémeket és sminktermékeket tartalmaznak. Egyetlen csomagban minden benne van, amivel a francia nőkre jellemző báj elérhető. Egy Nina Ricci ajándékcsomaggal nem lehet melléfogni: minden alkalomra kiváló, legyen szó szülinapról, romantikus eseményről vagy karácsonyról.

teljes szöveg szöveg elrejtése