Nina Ricci Nina Eau de Toilette hölgyeknek

44×
Nina Ricci Nina Eau de Toilette hölgyeknek
Nina Ricci Nina Eau de Toilette hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
80 ml
24 500Ft

30 625,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: NIN0041 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 06. 17.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 06. 17.

Leírás Nina Ricci Nina
Összetétel

Nem bűn belekóstolni abba a finom kísértésbe, amely a Nina Ricci Nina női Eau de Toilette-ben rejtőzik. Épp ellenkezőleg! Gyengéden csalogató kompozíciója olyan illattal jutalmazza meg, amelybe nemcsak ön szeret bele azonnal, hanem a környezetében mindenki más is.

  • gurmand illat virágos és gyümölcsös jegyekkel
  • főleg fiatal lányok fognak beleszeretni
  • piros almát formázó, kultikus üvegcse

Az illat összetétele
Már a kezdetekkor magának követeli a figyelmet a lime és a calabriai citrom üdesége. A bódító gardénia, amely utánuk jelenik meg a karamellizált alma ízletes társaságában, a fejillat lecsengése után is segít fenntartani az érdeklődést. Az édeskésen bársonyos cédrusfának és a fehér pézsmának köszönhetően az érzéki illat még hosszan elkíséri önt.

Az illat története
A csábítóan finom almát formázó Nina Ricci Nina egy fésülködőasztalon sem marad észrevétlen. Az üveg nyakát díszítő három ezüstlevél és maga az illat is kísértést ígér, ahogyan az a piros almától elválaszthatatlan.

Ez az illat a több „almás” illatot is tartalmazó Les Belles de Nina kollekció része. A Nina illatot Olivier Cresp francia parfümőr alkotta.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
limett, kalabriai citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gardénia, alma karamellben
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrusfa, fehér pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Nina Ricci a márkáról

Nina Ricci divattervezőnő alkotásaiból a nőiesség, az előkelőség és az egyedülállóság árad. A márka haute couture divatháza 1932-ben jött létre Párizsban, válogatott anyagokból készült, tökéletes szabású ruhái pedig a párizsi nők szépségét emeli. A divattervezőnő és fia a divatkollekciók mellett hamarosan megjelentették a Nina Ricci parfümöket is, melyek mai napig elengedhetetlenül hozzátartoznak ehhez a francia márkához.

A legeslegelső Nina Ricci parfüm az 1946-ban bemutatott Coeur Joie volt. A sorban másodikként megjelenő L‘Air du Temps pedig 1948. óta dacol az idők és a divat kihívásaival. A híres kristálygalambbal koronázott üvegcsében rejtőző esszencia a szerelmet és a szabadságot testesíti meg, és a márka ikonikus parfümjévé vált. Népszerűsége nagyban hozzájárult a divatház nemzetközi sikereihez, és a mai napig végtelen inspirációforrásul szolgál a további Nina Ricci parfümök megalkotásához.

Értékelés Nina Ricci Nina44