Nina RicciL'Air du Temps Eau de Parfum hölgyeknek

2×
Nina Ricci L'Air du Temps Eau de Parfum hölgyeknek
Nina Ricci L'Air du Temps Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
30 900Ft

Spóroljon 12%
50 ml
26 920Ft

Raktáron | 53 840,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: NIN0105

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
szerda 2021. 12. 01.

A Nina Ricci L'Air du Temps női Eau de Parfum minden cseppje a pillanat múlandóságát és az időtlen nőiességet örökíti meg. 1948 óta varázsol el minket finom, élénk és rendkívüli könnyedségével.

  • finom, virágos illat púderes akkordokkal
  • az illat eredeti kompozíciója 1948-ból származik
  • óda a végtelen és időtlen nőiességhez

Az illat összetétele
Hagyja, hogy a tökéletes virágszimfónia összhangja az elejétől a végéig magával ragadja! A damaszkuszi rózsa és a szegfű illata érzékivé, de rendkívül törékennyé is teszi a kompozíciót. A nőszirom jegyeit is felismerheti, míg az ámbrás jegyek balzsamosan puhává és kellemesen melengetővé teszik az illat lecsengését.

Az illat története
Calice Becker parfümőrt az eredeti, 40-es évekbeli illat virágos jegyei ihlették meg, hogy megalkossa a Nina Ricci L'Air du Temps-t. Ezzel egyedülálló parfümöt hozott létre: sikerült tökéletesen megörökítenie a hajnali nap ragyogását.

Az egyedülálló és semmi mással össze nem téveszthető üvegcse friss szellőt idéz, sőt a szerelem szelét fehér tollú galambok szárnyán. Azt a varázslatos esszenciát is megtestesíti, amely csak napfelkeltekor jelenik meg.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, őszibarack, brazil rózsafa, rózsa, keserűnarancs, szegfű, aldehidek
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, ibolya, írisz gyökér, orchidea, rozmaring, szegfűszeg, rózsa, gardénia, szegfű, ylang-ylang
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fűszer, pézsma, benzoin, vetiverfű, cédrus, tölgymoha, borostyán, szantálfa, nőszirom
Az illat fajtája
virágos

Nina Ricci divattervezőnő alkotásaiból a nőiesség, az előkelőség és az egyedülállóság árad. A márka haute couture divatháza 1932-ben jött létre Párizsban, válogatott anyagokból készült, tökéletes szabású ruhái pedig a párizsi nők szépségét emeli. A divattervezőnő és fia a divatkollekciók mellett hamarosan megjelentették a Nina Ricci parfümöket is, melyek mai napig elengedhetetlenül hozzátartoznak ehhez a francia márkához.

A legeslegelső Nina Ricci parfüm az 1946-ban bemutatott Coeur Joie volt. A sorban másodikként megjelenő L‘Air du Temps pedig 1948. óta dacol az idők és a divat kihívásaival. A híres kristálygalambbal koronázott üvegcsében rejtőző esszencia a szerelmet és a szabadságot testesíti meg, és a márka ikonikus parfümjévé vált. Népszerűsége nagyban hozzájárult a divatház nemzetközi sikereihez, és a mai napig végtelen inspirációforrásul szolgál a további Nina Ricci parfümök megalkotásához.