Nina Ricci Premier Jour Eau de Parfum hölgyeknek

35×
Nina Ricci Premier Jour Eau de Parfum hölgyeknek
Nina Ricci Premier Jour Eau de Parfum hölgyeknek
Kiárusítás
100 ml
22 580Ft

22 580,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: NIN0054 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 04. 21.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás Nina Ricci Premier Jour
Összetétel

A legboldogabb pillanatok gyorsan elillannak, de a Nina Ricci Premier Jour női Eau de Parfum képes újra és újra felidézni őket önben. Kifinomult és gyengéd illata beragyogja az élet minden fontos pillanatát, legyen az a puszta létezés öröme, vagy a tökéletes lelki kiteljesedés élménye.

  • lágy, virágos illat, amely az örömöt idézi
  • nappalra a legjobb kiegészítő
  • piacra dobása, 2001 óta népszerű

Az illat összetétele
A fejillatban a sárga mandarin és a bódítóan édes gardénia elegye képviseli a frissességet és a ragyogást. Később biztosan nem kerüli el figyelmét az a pillanat, amikor a virágos jegyek és a cukrozott mandula gyengéd illata is felbukkan. Legvégül léphetnek színre az érzékien fás jegyek, amelyek a lecsengés teljes ideje alatt elkísérik önt.

Az illat története
A Nina Ricci Premier Jour az érzékiség újszerű megnyilvánulása, és illatkompozíciójával nemcsak intimitást és diszkréciót, hanem asszertivitást is kifejez. A test és a lélek egységének gondolatát tükrözi, amelynek emelkedettsége az egyedülálló formatervezésű üvegcsén is megjelenik.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
sárga mandarin, gardénia
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
lednek, orchidea, mandula cukorban
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa, pézsma, fás tónusok
Az illat fajtája
virágos

Nina Ricci a márkáról

Nina Ricci divattervezőnő alkotásaiból a nőiesség, az előkelőség és az egyedülállóság árad. A márka haute couture divatháza 1932-ben jött létre Párizsban, válogatott anyagokból készült, tökéletes szabású ruhái pedig a párizsi nők szépségét emeli. A divattervezőnő és fia a divatkollekciók mellett hamarosan megjelentették a Nina Ricci parfümöket is, melyek mai napig elengedhetetlenül hozzátartoznak ehhez a francia márkához.

A legeslegelső Nina Ricci parfüm az 1946-ban bemutatott Coeur Joie volt. A sorban másodikként megjelenő L‘Air du Temps pedig 1948. óta dacol az idők és a divat kihívásaival. A híres kristálygalambbal koronázott üvegcsében rejtőző esszencia a szerelmet és a szabadságot testesíti meg, és a márka ikonikus parfümjévé vált. Népszerűsége nagyban hozzájárult a divatház nemzetközi sikereihez, és a mai napig végtelen inspirációforrásul szolgál a további Nina Ricci parfümök megalkotásához.

Értékelés Nina Ricci Premier Jour35