Nina Ricci Bellaeau de toilette hölgyeknek

4×
Nina Ricci Bella eau de toilette hölgyeknek
Nina Ricci Bella eau de toilette hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
80 ml
24500Ft

Kód: NIN01203 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 04. 08.
Csomagküldő – átvevőhely
szerda 2020. 04. 08.

Nina Ricci Bella parfüm leírása
Összetétel

Ne rejtse el ösztönös énjét. Ugyanis az ugyanolyan csábítóvá teszi, mint a Nina Ricci Bella Eau de Toilette. Ahogyan ön sem képes ellenállni ennek az üde és merész illatnak, úgy a környezetében sem fog tudni senki védekezni kiszámíthatatlan szépsége és nőies szexepilje ellen. Pedig már egy pár csepp is elég belőle...

  • merész fiatal hölgyeknek való illat, mely nappali viseletként ideális
  • megalkotása Sonia Constant és Louise Turner parfümőrök érdeme
  • alma dizájnú gyönyörű és figyelemfelkeltő üvegcse

Az illat összetétele
Ennek az addiktív illatnak a karaktere már rögtön az első pillanatban megmutatkozik, hiszen azonnal a rebarbara és zöld mandarin ínyenc kombinációjának a hatása alá kerül, és szinte összefut a nyál a szájában. A gyümölcsös nyitányhoz kis idő múlva lassan bekapcsolódik a mámorító rózsa és a lágy frézia is. A melengető vanília és a fehér pézsma tiszta illatjegyei alkotta záróakkordok gondoskodnak arról, hogy ne csak önre hasson ez az illat mágnesként.

Az illat története
A zöld színű alma a Les Belles de Nina sorozatban a Nina Ricci Bella parfümöt rejti. A zöld szín az illat élénk és merész karakterét tükrözi. A kupak aranyszínű levelein ráadásul még egy sötétkék színű katicabogár is csillog, így nem csoda, hogy azonnal beleszeret ebbe az Eau de Toilette parfümbe.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
zöld mandarin, rebarbara
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, frézia
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, vanília
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Nina Ricci a márkáról

Nina Ricci divattervezőnő alkotásaiból a nőiesség, az előkelőség és az egyedülállóság árad. A márka haute couture divatháza 1932-ben jött létre Párizsban, válogatott anyagokból készült, tökéletes szabású ruhái pedig a párizsi nők szépségét emeli. A divattervezőnő és fia a divatkollekciók mellett hamarosan megjelentették a Nina Ricci parfümöket is, melyek mai napig elengedhetetlenül hozzátartoznak ehhez a francia márkához.

A legeslegelső Nina Ricci parfüm az 1946-ban bemutatott Coeur Joie volt. A sorban másodikként megjelenő L‘Air du Temps pedig 1948. óta dacol az idők és a divat kihívásaival. A híres kristálygalambbal koronázott üvegcsében rejtőző esszencia a szerelmet és a szabadságot testesíti meg, és a márka ikonikus parfümjévé vált. Népszerűsége nagyban hozzájárult a divatház nemzetközi sikereihez, és a mai napig végtelen inspirációforrásul szolgál a további Nina Ricci parfümök megalkotásához.

Értékelés Nina Ricci Bella

tracking pixel