Nina Ricci Luna Eau de Toilette hölgyeknek

2×
Nina Ricci Luna Eau de Toilette hölgyeknek
Nina Ricci Luna Eau de Toilette hölgyeknek
80 ml
24 270Ft

30 338Ft / 100 ml, áfával
Kód: NIN0695 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino8 kódot a kosarában és 8% kedvezményben részesül minden női termékre. A kedvezmény nem vonatkozik az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 03. 10.
Személyes átvétel
szerda 2021. 03. 10.

Nina Ricci Luna parfüm leírása
Összetétel

Bízzon megérzéseiben és kövesse azt a felfedezési vágyat, melyet a Nina Ricci Luna női Eau de Toilette hív elő önben. Ez a könnyed, élénk és kissé titokzatos illat tökéletesen egy hullámhosszon van fiatalsága könnyedségével, és kiemeli lányos érzékiségét.

  • a gyönyörű üvegcsébe zárt illat fiatal hölgyek számára született
  • intenzíven tündöklő illat gurmand jegyekkel
  • a Les Belles de Nina illatsorozatba tartozik

Az illat összetétele
Zamatos nyitányáról a narancsfavirág és az erdei gyümölcsök illata gondoskodik. Kis idő után már a mézzel aláfestett, ínyenc karamell illatjegyeivel elegyedik. Ezután az édesen fás szantálfa a madagaszkári vaníliával olyan harmonikus párost hoz létre, mely egészen az utolsó pillanatig biztosítja a kivételes illatélményt.

Az illat története
A Nina Ricci Luna parfüm nevében is megjelenő Luna szó, a Hold latin neve, így tökéletesen tükrözi ennek az illatkompozíciónak a kicsit titokzatos, ugyanakkor merész és teljesen ellenállhatatlan karakterét. Az üvegcsét uraló, kék árnyalatok is az illatra utalnak. Az éjszakai ég színét a kupak aranyszínű levelei ellensúlyozzák és az érzéki élmény ígéretét vetítik előre.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
erdei bogyók, narancsfa virág
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
karamell, örök virág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
madagaszkári vanília, szantálfa
Az illat fajtája
orientális

Nina Ricci a márkáról

Nina Ricci divattervezőnő alkotásaiból a nőiesség, az előkelőség és az egyedülállóság árad. A márka haute couture divatháza 1932-ben jött létre Párizsban, válogatott anyagokból készült, tökéletes szabású ruhái pedig a párizsi nők szépségét emeli. A divattervezőnő és fia a divatkollekciók mellett hamarosan megjelentették a Nina Ricci parfümöket is, melyek mai napig elengedhetetlenül hozzátartoznak ehhez a francia márkához.

A legeslegelső Nina Ricci parfüm az 1946-ban bemutatott Coeur Joie volt. A sorban másodikként megjelenő L‘Air du Temps pedig 1948. óta dacol az idők és a divat kihívásaival. A híres kristálygalambbal koronázott üvegcsében rejtőző esszencia a szerelmet és a szabadságot testesíti meg, és a márka ikonikus parfümjévé vált. Népszerűsége nagyban hozzájárult a divatház nemzetközi sikereihez, és a mai napig végtelen inspirációforrásul szolgál a további Nina Ricci parfümök megalkotásához.

Értékelés Nina Ricci Luna2