Ugrás a fő tartalomhoz

Sminkelési rutin

Csupán keveseknek adatik meg az a kiváltság, hogy a természettől hibátlan arcbőrt kapnak ajándékba. Legtöbbünknek van valamilyen gondja a bőrével, és ez teljesen normális dolog. Eláruljuk Önnek, hogy mit tegyen, ha jobban akarja érezni magát a bőrében, és tökéletessé szeretné tenni a megjelenését.
A szóban forgó sminkelési rutinhoz ráadásul 15% kedvezménnyel vásárolhatja meg a dekoratív kozmetikumokat.

1. lépés: Ápolás és kisimítás

JMég mielőtt bármit is elfedne az arcán, gondoskodnia kell a bőr hidratálásáról és textúrájának finomításáról. Ezt alapbázis (másként primer) segítségével érheti el. Az alapozó így sokkal jobban fog mutatni, nem ül majd be a ráncokba, és hosszabb ideig bírja majd.

Kiválasztottuk Önnek a lehető legjobb alapbázisokat (primereket)

2. lépés: Fedés és egységesítés

A megfelelő alapozó kiválasztásához a kívánt fedés mértékét, valamint az arcbőrtípusát és árnyalatát kell szem előtt tartania. A folyékony alapozók nagyon változatosak, csaknem mindenki számára megfelelőek, és a rendelkezésre álló választék is igazán bőséges. Ugyanakkor tanulmányozza át a kompakt és szivacsos szépítőszerek áradatát (zsírosabb arcbőrre ideálisak), vagy akár az alapozó stifteket is (magasabb fedést adnak).

Egy helyen a lehető legkedveltebb alapozók

3. lépés: Mattítani vagy világosítani?

Igaz, hogy a glow skin az uralkodó trend, azonban a zsírosabb és kombinált arcbőrt érdemes a T-zónában átpúderezni, például finomra őrölt porpúderrel. Ezzel meghosszabbítja sminkje remek megjelenését. A smink napközbeni gyors felfrissítéséhez legyen mindig a ridiküljében kompakt púder. Inkább száraz az arcbőre? Úgy a kissé élénkítő púdereket részesítse előnyben. Amennyiben pedig nem szeretné megváltoztatni az alapozója árnyalatát, úgy ott az átlátszó púder.

4. lépés: Végtelenül hosszú tartás

Tudta, hogy a fixáló spray akár több órával is meghosszabbíthatja sminkje tartását? Így biztos lehet abban, hogy az arca a teljes munkaidő alatt, vagy a reggelig tartó táncpartin is tökéletesen fog kinézni. Egyébként a spray hidratálja, védi, világosítja, vagy pont ellenkezőleg, finoman mattítja is a bőrét.

Ezeket a termékeket most mind 15% kedvezménnyel szerezheti be