Catrice Camouflage

folyékony korrektor

4×
Catrice Camouflage folyékony korrektor
Catrice Camouflage folyékony korrektor
árnyalat 010 Porcellain 5 ml
1 210Ft

Kód: CTE1301 | Több mint 20 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2019. 07. 25.
Személyes átvétel
csütörtök 2019. 07. 25.
Catrice Camouflage
árnyalat 010 Porcellain 5 ml | 1 210Ft

Catrice Camouflage termékleírás

Győzze le az arcbőrön megjelenő sötét karikákat, egyenetlen pigmentációt és a bőrpírt. A Catrice Camouflage folyékony korrektor természetes hatású, magas fedést biztosít, így az arcbőr valamennyi hibáját kiválóan elfedi.

Tulajdonságai:

  • az arcbőr valamennyi hibáját hatékonyan elfedi
  • magasan pigmentált, és kiválóan összeolvad a bőrrel
  • textúrája vízálló és hosszantartó
  • praktikus applikátorával könnyen felhordható

Alkalmazása:
Hordja fel az applikátorral arcának azokra a helyeire, amiket el szeretne fedni, és dolgozza be a bőrbe ecsettel vagy sminkszivaccsal.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Konzisztencia
folyékony korrektor
Kor
minden korosztálynak
Vízálló
vízálló

Catrice a márkáról

A Catrice dekoratív kozmetika minden nőt megihlet, aki szereti a sminket! Elsőrangú minőség, luxuscsomagolás, vonzó árak - ez az aktuális sminkelési tendenciák által inspirált Catrice kozmetika! A különböző színárnyalatoknak köszönhetően játszva varázsolhat akár extravagáns sminket, akár klasszikus stílusút. A Catrice márka filozófiája, a zabolátlanság, a sokszínűség és a változatosság bemutatása, amit minden nő kívánhat magának!
A Catrice márka exkluzív, limitált termékei - melyek a divatbemutatók kifutóin jelenleg megjelenő stílussal összhangban készülnek - nagyon népszerűek. Ennek köszönhető, hogy a Catrice márkával folyamatosan fedezhet fel és próbálhat ki valami újat!
Minden Catrice termék összetétele rendkívül jó minőségű és folyamatosan megújul. A Catrice dekoratív kozmetikumokat rendszeresen ellenőrzik és bőrgyógyászatilag jóváhagyják. A Catrice termékeket nem tesztelik állatokon, s ez nemcsak az egyes termékekre, hanem az előállításukhoz felhasznált különféle összetevőkre is vonatkozik.