NYX Professional Makeup Makeup Setting Spray Matte fixáló spray

16×
NYX Professional Makeup Makeup Setting Spray Matte fixáló spray
NYX Professional Makeup Makeup Setting Spray Matte fixáló spray
60 ml
3 350Ft

5 583,33Ft / 100 ml, áfával
Kód: NYX0099 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 04. 21.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás NYX Professional Makeup Makeup Setting Spray Matte
Tulajdonságok

Élvezze ki maximálisan a tökéletesen sikerült sminket! A NYX Professional Makeup Makeup Setting Spray Matte fixáló spray textúrája rendkívül kellemes és könnyű. Hosszantartó fixálást biztosít, csillogás nélküli matt hatással.

Tulajdonságai:

  • hosszú órákon át fixálja a sminket
  • meggátolja a smink elkenődését és fakulását
  • enyhén matt hatású
  • nem teszi csillogóvá az arcot
  • hibátlanná teszi a sminket
  • kellemesen könnyű állag

Alkalmazása:
A használat előtt alaposan rázza fel a NYX Professional Makeup Makeup Setting Spray Matte matt fixáló sprayt. Ezután 10-15 cm távolságból fújja az arcra, majd hagyja megszáradni. Kerülje a szemmel való közvetlen érintkezést.A maximális hatásért használja a smink egyes rétegei között is.

Tulajdonságok

Hatás
Rögzítés
Hatás
matt

NYX Professional Makeup a márkáról

A NYX Cosmetics dekoratív kozmetika márkát Toni Ko művészi maszkmester alapította, 1999-ben, Los Angelesben. A NYX Cosmetics kozmetika a legújabb sminkelési trendeket tükrözi. A márka választékában mindent megtalál, a rúzsoktól és make-upoktól egészen a professzionális kozmetikai ecsetekig.

A NYX Cosmetics termékek kiváló minőségűek, versenyképes áron kaphatók, és a stílusművészek körében is népszerűek. A NYX Cosmetics nemcsak szép belsőt kínál, de elegáns csomagolásokat is. A szép csomagolások kiteljesítik a világszerte népszerű NYX Cosmetics márka imázsát.

NYX cosmetics - gazdag pigmentek, tartós smink és a színek játékának mókás megközelítése. Találja meg a tökéletes sminket, és legyen profi a sminkelésben! A NYX Cosmetics nem teszteli termékeit állatokon.

Értékelés NYX Professional Makeup Makeup Setting Spray Matte16