Max Factor Panstik make-up és korrektor egyben

26×
Max Factor Panstik make-up és korrektor egyben
Max Factor Panstik make-up és korrektor egyben
árnyalat 12 True Beige 9 g
1 530Ft

17 000,00Ft / 100 g, áfával
Kód: MXF0236 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
15% kedvezmény a kozmetikumokra! A kosarában adja meg a 15notino kódot. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 04. 16.
Személyes átvétel
péntek 2021. 04. 16.

Leírás Max Factor Panstik
Tulajdonságok

A szilárd, stift kiszerelésű, nagy fedőképességű Max Factor Panstick smink a make-up-ot és a korrektort ötvözi, az arcbőr maximális fedéséhez, egységesítéséhez és tökéletes megjelenéséhez.

Tulajdonságai:

  • krémes textúrája révén úgy kenhető, mint egy make-up
  • magas fedőképességével úgy képes álcázni, akár egy korrektoré
  • a stift forma megkönnyíti alkalmazását
  • tökéletesen egységesíti az arcbőrt, hibátlan megjelenést kölcsönözve annak

Hogyan használjuk:
Szivacsos applikátorral vagy az ujjaival alkalmazza arcára. A maximális fedés és arcbőre egységesítése érdekében felhordhatja teljes arcára, sminkként vagy helyileg, korrektorként a magasabb takarást igényelő helyekre.

Tulajdonságok

Konzisztencia
kemény
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Fedés alapján
Magas
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Hatás
korrekciós
Alapozó árnyalata
fair

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy lengyel kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Panstik26