TOP 5 parfümök férfiaknak

Mancera - Cedrat Boise - a tipikusan férfias citrusos illatokon nőtt fel, melyeket imád. Viszont most – férfiként – tovább kell lépnie. Olyan férfias illatokat keres, melyek simogatják az egóját. Imádja, ha a nők felfigyelnek rá – az illatának köszönhetően. Olyan parfümöt keres, mely őt definiálja akár munkába, akár sportoláskor vagy ha csak egyszerűen sportos öltözékben van.

Amouage - Reflection Man - inkább az édes illatokat kedveli. Tisztán akar illatozni, mintha a zuhanyból lépett volna ki. Nem fél a finom púder illatú parfümöktől. Az édes jázmin illata sem okoz neki gondot. Szofisztikáltan, fényűzően szeretne illatozni és nincs ellenére, ha magára vonja a figyelmet.

Creed - Aventus - alfa-hím. Vezér. Hódító. Olyan különleges férfi illatot keres, mely a férfias előnyeit emeli ki. A tiszta, finom gyümölcsös illatok felé hajlik, melyek mélységet és misztikát is rejtenek magukban.

Escentric Molecules - Molecule 01 - szereti a meglepetéseket, és nyitott a kalandok felé. Az elevenség jellemző rá. Nem arra törekszik, hogy felhívja magára a figyelmet, de a dícséret jól esik neki. A minimalizmusban is képes megtalálni a bájt. Imádja a fa finom illatát. Olyan parfümöt keres, mely tele van ellentétekkel.

Comme Des Garcons - Wonderwood - a fa illatába szeretett bele. A férfiasság szimbólumának tartja. Nincs szüksége arra, hogy a középpontban legyen. A mértékletességben leli örömét. A fa a mélység szimbóluma is számára – úgymint a természete. Megfontolt, vannak értékei és higgadt. Ez tölti fel.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Szűrő megnyitása Szűrő bezárása