Ugrás a fő tartalomhoz

Schwarzkopf Professional Hajfestékek

 IGORA tartós hajfestékek

 Az IGORA hajfestékekben már egy évtizede bíznak a hajfestési szakértők milliói. Az IGORA az új évtizedet a modern elvárásoknak megfelelő, környezetkímélő csomagolással és leegyszerűsített színválasztékkal indította. Fedezze fel az intenzív színezőteljesítményt az IGORA ROYAL árnyalatokkal, a szuperhideg szőke hatást az IGORA ROYAL Highlifts árnyalataival, vagy a ragyogó, trendi színeket az IGORA ROYAL Fashion Lights melír hajfestékeivel. Az öntudatos, érett hölgyeknek a termékcsalád a 100%-os fedésű IGORA ROYAL Absolutes palettát kínálja, az ősz haj rövidebb idejű elkötelezettséggel járó kiemeléséhez pedig az IGORA ROYAL Silver Whites árnyalatokat. Ha Ön gyorsan ható színezőrendszert keres, akkor a 10 perc alatt ható IGORA COLOR10-zel semmi más nem vetekedhet, szőkítéshez pedig itt az IGORA Vario Blond termékcsalád, amely akár 8 árnyalatnyi szőkítést biztosít, kevésbé töredező haj mellett.

teljes szöveg szöveg elrejtése

 Schwarzkopf Professional demi-permanens és féltartós hajfestékek

 Az IGORA Vibrance a demi-permanens hajfestékek rendszerét képviseli. Színportfóliójuk az IGORA tartós hajfestékek kínálatát másolja, ezért tökéletesek kettős felvitelhez, vagy kevesebb elköteleződést igénylő, önálló festéshez. Az új, AQUAXYL™-t tartalmazó hidratáló komplexumnak köszönhetően a haj mélyre ható táplálást és védelmet nyer.

 A Chroma ID színező hajpakolások rendszere gyors és egyszerű színfrissítést kínál, portfóliójában visszafogottabb és intenzívebb árnyalatokkal, amelyek egyúttal mélyre hatóan ápolják a hajat. Az IGORA Expert Mousse habok szintén a féltartós rendszerek közé tartoznak. 16 egymással keverhető árnyalatból állnak, és szintén az otthon kényelmében, egyszerűen alkalmazhatók.

teljes szöveg szöveg elrejtése