Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond hajfesték

Márka: Schwarzkopf Professional

1 termék változat 2 190 Ft

Csomagküldő – átvevőhelyKedd 2017.05.30.
TransoflexKedd 2017.05.30.

A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond változatok

  • Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond hajfesték Cool Blond Highlight 1 Easy Step (Cool Bleach Additive) 60 mlhajfesték 

    Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

    Cool Blond Highlight 1 Easy Step (Cool Bleach Additive) 60 ml
    Kód: SCW0595

    2 190 Ft

További termékek Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond

Fel

Kozmetikai termék leírása Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond

Értékelés

Egyszerű használat

Kozmetikai minőség

Eredményesség

IGORA VARIO BLOND Cool Lift – Hideg szőkítő adalék

Hideg szőkítő a biztos hideg szőke melírtincsekért csupán egy lépésben. IGORA Vario Blond Plus vagy Vario Blond Extra porzásmentes szőkítőporral történő alkalmazásra.
Használati útmutató
Előkészítés: Keverje össze mindhárom összetevőt (IGORA Vario Blond Cool Lift hideg szőkítő adalék + IGORA Vario Blond Plus vagy Vario Blond Extra porzásmentes szőkítőpor + IGORA Ápoló színelőhívó emulzió) a krémes állag eléréséig. A megfelelő keverési arányokért kövesse az alábbi információkat:

Alkalmazási alap:

Középszőkétől a sötétszőkéig: IGORA Vario Blond Cool Lift 10 ml + IGORA Vario Blond Plus vagy Extra Power  35 g (egy kanálnyi) + IGORA Colorist Color & Care Developer 50 ml 3% - 6%
Világosbarnától a középbarnáig: IGORA Vario Blond Cool Lift 15 ml + IGORA Vario Blond Plus vagy Extra Power  35 g (egy kanálnyi) + IGORA Colorist Color & Care Developer 50 ml 9%
Sötétbarna: IGORA Vario Blond Cool Lift 15 ml + IGORA Vario Blond Plus vagy Extra Power  35 g (egy kanálnyi) + IGORA Colorist Color & Care Developer 50 ml 12%

Felvitel:

Egyenletesen és bőven vigye fel a terméket a száraz hajra, ne mossa meg előtte samponnal. A terméket kizárólag a fejbőrrel közvetlenül nem érintkező technikák esetén alkalmazza (melírtincsek elkészítéséhez). Ne alkalmazza világosszőke, vagy előzőleg szőkített hajon. Ne alkalmazza töredezett hajon és/vagy érzékeny, vagy irritációtól szenvedő fejbőrön. Munkája során professzionális szervizcikkeket használjon.

Hatóidő: 20-60 perc.

Ne lépje túl a javasolt hatóidőt. Ne alkalmazzon hőhatást. A hatóidő alatt folyamatosan ellenőrizze vizuálisan a színeredményt. Amikor a megfelelő szőkítő hatást elérte, alaposan öblítse ki a terméket a hajból, majd mossa meg samponnal és használjon balzsamot vagy hajpakolást.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁS

Csak szakipari használatra.
A hajfestés komoly allergiás reakciót válthat ki.
Olvassa át, és kövesse az utasításokat. A terméket 16 éven aluli személy nem használhatja. A fekete henna tetoválás növelheti az allergiás reakció kockázatát. Ne használja a terméket egyáltalán:
- amennyiben a vendégnek kiütéses, vagy irritált és sérült a fejbőre.
- amennyiben vendége hajfestése, szőkítése során tapasztalt allergiás rekaciót.
- múltat tapasztalt allergiás reakciót étmeneti fekete hennatetoválás következtében.
Kérjük a csomagoláson található táblázatban a deklarálandó összetevőket felhasználáskor vegye figyelembe. Szembe ne kerüljön. Amennyiben a készítmény szembe kerül, azonnal mossa ki vízzel. Szempilla és szemöldök festésére nem alkalmas.
 

Fel

A Schwarzkopf Professional márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek. A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán. A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!

 

Fel

Értékelés Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond

Mit gondol Ön a Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond termékről?

A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


Értékelés *

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobbiparfumeria.hu neve mostantól Notinoniche samples - free delivery