Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond hajfesték

 • Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond hajfesték
 • Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond hajfesték 1
 • Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond hajfesték 2
 • Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond hajfesték 3
   více

  1 termék változat 2 390 Ft

  Csomagküldő – átvevőhelyMár holnap (Szerda 2017.10.18.)
  TransoflexMár holnap (Szerda 2017.10.18.)

  A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

  Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond változatok

  • Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond hajfesték Cool Lift 60 mlhajfesték 

   Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

   Cool Lift 60 ml
   Kód: SCW0595

   2 390 Ft

  Függőben lévő termékek

  Fel

  Kozmetikai termék leírása Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond

  Értékelés

  Egyszerű használat

  Kozmetikai minőség

  Eredményesség

  IGORA VARIO BLOND Cool Lift – Hideg szőkítő adalék

  Hideg szőkítő a biztos hideg szőke melírtincsekért csupán egy lépésben. IGORA Vario Blond Plus vagy Vario Blond Extra porzásmentes szőkítőporral történő alkalmazásra.
  Használati útmutató
  Előkészítés: Keverje össze mindhárom összetevőt (IGORA Vario Blond Cool Lift hideg szőkítő adalék + IGORA Vario Blond Plus vagy Vario Blond Extra porzásmentes szőkítőpor + IGORA Ápoló színelőhívó emulzió) a krémes állag eléréséig. A megfelelő keverési arányokért kövesse az alábbi információkat:

  Alkalmazási alap:

  Középszőkétől a sötétszőkéig: IGORA Vario Blond Cool Lift 10 ml + IGORA Vario Blond Plus vagy Extra Power  35 g (egy kanálnyi) + IGORA Colorist Color & Care Developer 50 ml 3% - 6%
  Világosbarnától a középbarnáig: IGORA Vario Blond Cool Lift 15 ml + IGORA Vario Blond Plus vagy Extra Power  35 g (egy kanálnyi) + IGORA Colorist Color & Care Developer 50 ml 9%
  Sötétbarna: IGORA Vario Blond Cool Lift 15 ml + IGORA Vario Blond Plus vagy Extra Power  35 g (egy kanálnyi) + IGORA Colorist Color & Care Developer 50 ml 12%

  Felvitel:

  Egyenletesen és bőven vigye fel a terméket a száraz hajra, ne mossa meg előtte samponnal. A terméket kizárólag a fejbőrrel közvetlenül nem érintkező technikák esetén alkalmazza (melírtincsek elkészítéséhez). Ne alkalmazza világosszőke, vagy előzőleg szőkített hajon. Ne alkalmazza töredezett hajon és/vagy érzékeny, vagy irritációtól szenvedő fejbőrön. Munkája során professzionális szervizcikkeket használjon.

  Hatóidő: 20-60 perc.

  Ne lépje túl a javasolt hatóidőt. Ne alkalmazzon hőhatást. A hatóidő alatt folyamatosan ellenőrizze vizuálisan a színeredményt. Amikor a megfelelő szőkítő hatást elérte, alaposan öblítse ki a terméket a hajból, majd mossa meg samponnal és használjon balzsamot vagy hajpakolást.

  BIZTONSÁGI ELŐÍRÁS

  Csak szakipari használatra.
  A hajfestés komoly allergiás reakciót válthat ki.
  Olvassa át, és kövesse az utasításokat. A terméket 16 éven aluli személy nem használhatja. A fekete henna tetoválás növelheti az allergiás reakció kockázatát. Ne használja a terméket egyáltalán:
  - amennyiben a vendégnek kiütéses, vagy irritált és sérült a fejbőre.
  - amennyiben vendége hajfestése, szőkítése során tapasztalt allergiás rekaciót.
  - múltat tapasztalt allergiás reakciót étmeneti fekete hennatetoválás következtében.
  Kérjük a csomagoláson található táblázatban a deklarálandó összetevőket felhasználáskor vegye figyelembe. Szembe ne kerüljön. Amennyiben a készítmény szembe kerül, azonnal mossa ki vízzel. Szempilla és szemöldök festésére nem alkalmas.
   

  Fel

  A Schwarzkopf Professional márkáról

  Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek. A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán. A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!

   

  Fel

  Értékelés Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond

  Mit gondol Ön a Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb  Menu