Schwarzkopf Professional IGORA Royal

színelőhívó emulzió

3×
Schwarzkopf Professional IGORA Royal színelőhívó emulzió
Schwarzkopf Professional IGORA Royal színelőhívó emulzió
Schwarzkopf Professional IGORA Royal színelőhívó emulzió
Kód: SCW0632 | Több mint 20 db a raktáron

Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

db
Express One (Transoflex)
2019. 01. 25., péntek
Személyes átvétel
2019. 01. 25., péntek
Schwarzkopf Professional IGORA Royal
12% 40 Vol. 1000 ml | 2 590Ft

Schwarzkopf Professional IGORA Royal kozmetika leírása

A minőségi Schwarzkopf Professional IGORA Royal IGORA Royal aktiváló emulzió a tartós és féltartós hajfestékekhez nélkülözhetetlen készítmény.

Tulajdonságok:

  • azonos termékcsaládba tartozó hajfestékhez használható
  • fedést és egyben több árnyalati világosítást biztosít
  • ragyogóan fényes színt eredményez
  • fodrászüzletekben történő használatra készült professzionális készítmény

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el. Kizárólag professzionális használatra.

Schwarzkopf Professional a márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!