Ricinusolaj

Csúnya sebhelyek, ritka szemöldök vagy száraz hajvégek miatt szenved? Próbálja ki a természetes ricinusolaj szempillára, szemöldökre, arcra, hajra vagy körömre gyakorolt sokoldalú hatását!

 

A ricinusolaj jelentős mennyiségű E-vitamint, ásványi anyagokat és sok más fontos tápanyagot tartalmaz. Mi mindenre jó ez az összetétel?

Ricinusolaj arcra

A ricinusolaj kifejezetten erősíti az arcbőrt és a teljes testfelületet. A nedvességet a bőrbe zárva regenerálja, és védi a korai öregedéstől. Megszünteti a dermatitiszt és a különböző ekcémákat, valamint jelentősen csökkenti a hegesedés nyomait. Sőt! Megbízhatóan eltávolítja a szemölcsöket is. Elég az érintett területet napi két alkalommal bekenni, és a szemölcs fokozatosan teljesen eltűnik.

Ricinusolaj szempillára és szemöldökre

Nem kell kétségbe esnie a fénytelen szempillák vagy a ritka szemöldök miatt. Vigyen fel lefekvés előtt minden este a szempilláira vagy a szemöldökére ricinusolajat, és a hatás nem marad el!

Ricinusolaj hajra

A ricinusolaj a hajnövekedés fokozására is nagyszerűen alkalmazható. Masszírozza a fejbőrébe heti két alkalommal, hagyja egész éjszaka hatni, majd öblítse le. Töredeznek a hajvégei? Vigyen fel pár csepp meleg ricinusolajat a hajvégekre, hagyja egy fél órán át hatni, majd mossa meg a haját samponnal.

A notino.hu kínálatában nagyszerű áron kapható Saloos, Renovality és Dr. Feelgood és más ricinusolaj. Ne késlekedjen, próbálja ki csodálatos hatását ön is!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Választott már

  • Arc
  • Arcápolás
  • Arcolajok
  • Ricinus
Szűrő

árfolyamkülönbség

akár

Ajándékok és akciók

Értékelés

  •   2