Ugrás a fő tartalomhoz

Egyszerű styling a hétköznapokra

Munkába sietsz vagy kávézni igyekszel a barátnőddel, esetleg csak egy egyszerűen elkészíthető otthoni lookra vágysz? A Tecni Art Morning After Dust száraz sampon és a Tecni Art Savage Panache volumennövelő spray segítségével pillanatok alatt elkészítheted magadnak ezt az egyszerű, mégis vonzó frizurát. Meglátod, hajad gyönyörű dús volument és fantasztikus megjelenést nyer.

Fedezze fel a termékeket

Glamour hullámok

Egész nap tartó dús hullámok? Ez sokunk vágya! A Tecni.Art Pli hővédő fixáló spray és az Infinium hajlakk dinamikus duója megtartja haját. Formát adnak a hajnak és természetes megjelenést biztosítanak.

Fedezze fel a termékeket

Esküvői look

Ne hagyja a véletlenre a frizuraválasztást a nagy napra és inspirálódjon profi fodrászok által készített esküvői frizurával. Adja meg hajának a megfelelő volument a Tecni.Art Super Dust texturizáló púder és a Tecni.Art Air Fix erős tartást adó hajlakk segítségével.

Fedezze fel a termékeket

Egészséges hajsimítás

Alakítsa át haját a L’Oréal Professionnel által szabadalmaztatott professzionális gőz-technológia segítségével: Gyors és bársonyos hajformázást biztosít és mindezt kíméletesen, a gőz segítségével. A haj kezelhetővé és természetessé válik. Védi a festett hajszínt és páratlan ragyogást nyújt.

Fedezze fel a termékeket