L’Oréal ProfessionnelTecni.Art Super Dust hajpúder dúsító és formásító

3×
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Super Dust hajpúder dúsító és formásító
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Super Dust hajpúder dúsító és formásító
Spóroljon
3 540Ft

Spóroljon 18%
7 g
2 870Ft

41 000,00Ft / 100 g, áfával
Kód: LOP11162 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 22.
Személyes átvétel
péntek 2021. 10. 22.

Leírás L’Oréal Professionnel Tecni.Art Super Dust
Tulajdonságok

Dobja fel a frizuráját a megszokottól eltérő módon. A L’Oréal Professionnel Tecni.Art Super Dust dúsító és formásító hajpúder egyszerű, finom, ugyanakkor hatékony megoldást jelent a tökéletes textúrájú és telt tömegű frizura eléréséhez, ráadásul nem terheli meg a hajat. Akár hosszú hullámok, tupírozott konty, illetve rövidre nyírt frizura „megmentésére” használja ezt a púdert, a haja mindig tökéletes lesz.

Tulajdonságai:

  • tömeget és struktúrát ad a hajnak
  • használata után a haj jobban kezelhető
  • matt hatást eredményez
  • női és férfi frizurához is használható

Összetétele:

  • ásványi púderek – biztosítják az extra hajtömeget

Használata:
Szórjon egy kis mennyiségű púdert a hajtövekhez és az ujjaival hozza létre a tömeget, vagy hordja fel a púdert az ujjbegyeire és masszírozza közvetlenül azokba a részekbe, ahol a tömeget létre akarja hozni.
A termék szándékosan nincs egészen a doboz széléig feltöltve, így ez nem minősül hibának.

Tulajdonságok

Konzisztencia
púder
Hatás
Rögzítés, hajdúsító
Haj hossza
hosszú haj
Rögzítés mértéke
gyenge fixálás

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Tecni.Art Super Dust2