L’Oréal Professionnel Tecni.Art Volume Lifthajhab dús haj a gyökerektől

3×
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Volume Lift hajhab dús haj a gyökerektől
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Volume Lift hajhab dús haj a gyökerektől
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
3 540Ft

Spóroljon 25%
250 ml
2 650Ft

Kód: LOP11152 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 09. 29.
Személyes átvétel
kedd 2020. 09. 29.

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Volume Lift termékleírás
Tulajdonságok

Helyezze új szintre a hajformázást! A L’Oréal Professionnel Tecni.Art Volume Lift hajhab, amely egészen a hajtövektől kezdve biztosít tökéletes dússágot, gyorsan és egyszerűen alkalmazható. A hajvégek mindemellett természetesen lazák és élettel teltek maradnak.

Tulajdonságai:

  • a hajtövektől növeli a haj volumenét
  • az egyszerű és gyors hajformázásért
  • extra erős fixálás
  • minden időjárásnak ellenáll

Alkalmazása:
Száraz vagy nedves hajra fújja, majd alakítsa ki a frizurát. Hagyja a szabad levegőn megszáradni, vagy használjon hajformázó készüléket vagy hajszárítót.

Tulajdonságok

Hatás
Rögzítés

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Tecni.Art Volume Lift3