L’Oréal Professionnel Homme 5 Force Claymodellező agyag erős fixálás

3×
L’Oréal Professionnel Homme 5 Force Clay modellező agyag erős fixálás
L’Oréal Professionnel Homme 5 Force Clay modellező agyag erős fixálás
Spóroljon
3 048Ft

Spóroljon 20%
50 ml
2 440Ft

Kód: LOP0090 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy utazó kiszerelésű 75 ml-es hajmaszk és 100 ml-es sampon törékeny hajra az Inforce kollekcióból ingyen, ha L’Oréal Professionnel termékeket vásárol legalább 9 600 Ft értékben.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2020. 08. 14.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2020. 08. 14.

L’Oréal Professionnel Homme 5 Force Clay termékleírás
Tulajdonságok

Igazi borzos hajra vágyik? A L’Oréal Professionnel Homme 5 Force Clay hajmodellező agyag segít gyorsan és könnyedén elérni a tökéletesen formázott frizurát, amely valóban hosszú ideig fog tartani. Minden rövidebb hajhoz kiváló, érdekes matt hatást ad az elkészített hajformának.

Tulajdonságai:

  • azonnal formázza és rögzíti a frizurát
  • nem teszi zsírossá a hajat és természetes hatást hoz létre
  • hosszú időn át megőrzi a frizura formáját
  • intenzív matt hatást ad a hajnak
  • nem hagy a hajon látható nyomokat
  • rövidebb hajhoz való

Összetétele:

  • agyag – megkönnyíti a frizura formázását

Alkalmazása:
Melegítsen fel a tenyerében kis mennyiségű terméket, vigye fel a hajra, majd amennyiben teheti, hajszárító segítségével formázza meg a kívánt frizurát.

Tulajdonságok

Hatás
Meghatározás és textúra, Rögzítés, feszesítő
Haj hossza
rövid haj
Rögzítés mértéke
erős fixálás

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Homme 5 Force Clay