Ugrás a fő tartalomhoz

Victoria's Secret

A Victoria's Secret márkáról

Változzon csábító angyalkává, aki után mindenki megfordul! A Victoria’s Secret kozmetika egyszerűen elbűvöli, akár gyengédségét szeretné kihangsúlyozni, érzékinek szeretne hatni, vagy könnyed rafináltságot kívánna mutatni.

 

A Victoria’s Secret márkát jobbára az 1977. óta kínált luxus alsóneműkkel kapcsolják össze. Ma már azonban – neves parfümőrökkel együttműködve létrehozott – kozmetikája és számos eredeti parfümje révén hódította meg a Victoria’s Secret világszerte sok-sok nő szívét.

A Victoria’s Secret testápoló sprayt számos változatban vásárolhatja meg. Kívánjon akár egy édes, virágos, vagy például egzotikus gyümölcsös illatot! A kedvelt Victoria’s Secret Bombshell Eau de Parfum szintén egyedülálló illatfelhőbe burkolja. Ez az érzéki illat simogatja lelkét, és kihangsúlyozza szexepiljét. Igaz, hogy a kókusz összetéveszthetetlen illatára vágyik? Pont önnek való a Victoria’s Secret Coconut Passion, melyben a testápoló sprayen kívül tökéletesen összehangolt tusfürdőt vagy testápolót is talál.

teljes szöveg szöveg elrejtése