A Victoria's Secret márkáról

Változzon csábító angyalkává, aki után mindenki megfordul! A Victoria’s Secret kozmetika egyszerűen elbűvöli, akár gyengédségét szeretné kihangsúlyozni, érzékinek szeretne hatni, vagy könnyed rafináltságot kívánna mutatni.

 

A Victoria’s Secret márkát jobbára az 1977. óta kínált luxus alsóneműkkel kapcsolják össze. Ma már azonban – neves parfümőrökkel együttműködve létrehozott – kozmetikája és számos eredeti parfümje révén hódította meg a Victoria’s Secret világszerte sok-sok nő szívét.

A Victoria’s Secret testápoló sprayt számos változatban vásárolhatja meg. Kívánjon akár egy édes, virágos, vagy például egzotikus gyümölcsös illatot! A kedvelt Victoria’s Secret Bombshell Eau de Parfum szintén egyedülálló illatfelhőbe burkolja. Ez az érzéki illat simogatja lelkét, és kihangsúlyozza szexepiljét. Igaz, hogy a kókusz összetéveszthetetlen illatára vágyik? Pont önnek való a Victoria’s Secret Coconut Passion, melyben a testápoló sprayen kívül tökéletesen összehangolt tusfürdőt vagy testápolót is talál.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Szűrő

árfolyamkülönbség

akár

Ajándékok és akciók

Kollekció

Továbbiak megtekintése

Értékelés

  •   34
  •   5
  •   1
  •   2
Bestsellerek

Victoria's Secret – az angyalok kozmetikuma

A tökéletes fehérnemű, amelyet mintha ránk szabtak volna, elképesztő illatok és lélegzetelállító modellek, köztük a magyar híresség Palvin Barbara. A Victoria's Secret közel 40 éve növeli minden nő magabiztosságát. A szexi fehérneműk, az elbűvölő illatok nők ezreinek kedvencei. Uraim, ha megfelelő ajándékot keresnek, akkor egy Victoria Secret parfüm biztosan jó választás kedvesüknek és az öröm garantált.

A Victoria's Secret márka története

A márka története 1977-re nyúlik vissza az amerikai San Franciscoba, mikor még a boltok tele voltak rossz minőségű nejlon hálóingekkel, formátlan és igénytelen mintájú frottír fehérneműkkel. Valahányszor Roye Raymond szerette volna meglepni feleségét, Gaye-t valami széppel olyan érzése támadt, hogy nem látják szívesen az üzletben. Ezért úgy döntött létrehoz egy üzletet, melyben nők és férfiak egyaránt kedvükre válogathatnak a minőségi és alapos munkával kidolgozott fehérneműkből.

A titkot rejtő ruha

A Victoria a híres brit királynő nevéből ered, mely az akkori történelmi viktoriánus kor finomságát hivatott jelképezni. A Secret, magyarul titkot jelentő szó a fehérnemű titokzatos jellegét írja le, mely megbújik a ruha alatt és magabiztosságot ad a viselőjének.

A fehérneműtől egészen a kozmetikumokig

A márka közkedveltsége egyre nagyobb lett az idők során és a megalapítást követő években közel 1 000 gyönyörű és díszes Victoria's Secret üzlet várta Amerika szerte a vásárlókat. Nem tartott sokáig, míg a fehérneműket kiegészítették testápoló kozmetikumokkal. Ide tartozik a Victoria's Secret testpermet, amely számtalan illatban érhető el, mind közül a legismertebb a Victoria's Secret Temptation.

Victoria's Secret parfümök

A könnyed testpermetek után 1989-ben megjelent az első Victoria's Secret parfüm, mely a Victoria nevet viselte. Ezzel elindult a Victoria's Secret parfümök romantikus és csábító illatainak gyártása. Érdemes megemlíteni a Victoria's Secret Bombshell, Angel vagy a Love illatokat, melyek a márka legeladottabb parfümjei.

Victoria's Secret testpermet

A Victoria's Secret body spray a márka termékeinek élvonalában áll már jó pár éve, ami nem meglepő. A testpermetek mindenki számára elérhető áron kaphatóak rengeteg illatkombinációban - így mindenki megtalálja a neki megfelelőt. A Victoria's Secret testpermet remek választás, ha szeretné illatossá varázsolni a bőrét, de nem olyan intenzív aromákkal, mint egy parfüm tartalma. Sportoláshoz, elalvás előtt vagy a strandon senki sem szereti az émelyítő illatokat, ilyenkor remek választás lehet a Victoria's Secret Temptation, vagy Coconut Passion.

A kísértés illata

Amennyiben csábító és szexi illatra vágyik, ami nem túl erős mégis érzéki hatást kelt, mindenképpen ki kell próbálnia a Victoria's Secret Temptation testpermetet. Használhatja a kollekció testápolójával együtt, de akár külön is, a végeredmény mindig virágokkal átszőtt csábító és egyben tiszta aroma lesz. A zamatos alma és a sivatagi virágok egysége egy olyan illatot alkot, melynek mindenki megszállottja lesz.

A kókusz egzotikus varázsa

Forró homok, a tengeren visszatükröződő napsütés, végeláthatatlan homokos part és egy békés pálmafákkal és kókuszfákkal borított sziget. Amint megérzi a Victoria's Secret Coconut Passion illatát garantáltan újra és újra  átéli majd ezt ez élményt. A kollekció tusfürdővel és testápolóval kiegészítve teljes, ám maga a testpermet is átjárja a bőrt és hosszú órákon át vaníliás-kókuszos illattal kápráztatja el a környezetét.

Csupa vanília

A vanília és a puha kasmír együttesen alkotja a Victoria's Secret Bare Vanilla illatkompozícióját. Használata után úgy érzi, mintha selyembe burkolták volna. Bárki is megy el Ön mellett garantáltan megérzi a csodás vanília aromát. Ez Victoria's Secret testpermet az igazi édeskés aromák kedvelőinek illata.

Selymes és puha bőr

A testpermetek igazán előkelő hatást a testápolókkal kiegészülve nyújtanak. Ezért érdemes végig lapozni a Victoria's Secret testápoló készítmények listáját. A legtöbb kollekció tusfürdőt is tartalmaz így már zuhanyozás közben is átélheti az angyali érzést. Ha tusolás után alkalmazza a testápolót, majd a testpermetet garantáltan hosszú ideig érezheti a csábító illatok kellemes aromáját a bőrén. A parfümökkel ellentétben a végeredmény sokkal kevésbé szembetűnű, vagyis illatbatűnő mégis körbe öleli viselőjét, mint egy láthatatlan ruha. A Victoria's Secret testápoló készítmények csodálatosan puhává változtatják bőrét.

A Victoria's Secret angyalai

A Victoria's Secret régóta nem csak egyszerű fehérnemű márka, inkább egy divatdiktátor a maga nemében. A legújabb fehérneműket minden évben egy hatalmas divatbemutatóval hozta nyilvánosságra, ahol a kifutón a legnagyobb modellek viselték a tökéletes fehérneműket. A show különlegessége, hogy minden modellt egy-egy angyal kiegészítő is díszített, például egy szárny vagy glória. A híres modellek sorai között a magyar modellt, Palvin Barbarát is megtalálhatjuk. 2019-től a mákra úgy döntött szeretné átformálni a bemutatót, így az, ettől az évtől már nem valósult meg.

Nők, hölgyek, lányok - Victoria's Secret Pink kollekció

2002-ben került bemutatásra a Victoria's Secret Pink kollekciója, melynek a célközönsége az egészen fiatal lányok. A kollekció kicsit gyerekesebb, mégis tartja a márkára jellemző irányelveket. A hátizsákok és ifjúsági termékek mellett a kozmetikai kiegészítők is helyet kapnak a kollekcióban. Így, ha szeretné lányát meglepni valami kellemes ajándékkal a Victoria's Secret Pink kozmetikumok valamelyike kitűnő választás lehet.

teljes szöveg szöveg elrejtése