Victoria's Secret Temptationtestápoló spray hölgyeknek

6×
Victoria's Secret Temptation testápoló spray hölgyeknek
Victoria's Secret Temptation testápoló spray hölgyeknek
Akció
250 ml
3 590Ft

Kód: VIS0870 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
15 000 Ft feletti megrendelés esetén választhat egy MEDIBLANC fogkrémet a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 08. 05.
Személyes átvétel
szerda 2020. 08. 05.

Victoria's Secret Temptation parfüm leírása

A Victoria's Secret Temptation egy virágokkal és gyümölcsökkel teli illatkompozíció, melynek túláradó édessége és vidám frissessége mindig jókedvre fogja deríteni Önt. Az alma és a kandelláberkaktusz játékos kettősét testre, ruhára vagy akár hajra permetezve is élvezheti. Tartsa mindig keze ügyében, hogy lendülete és töretlen optimizmusa egész nap kitartson és átragadjon a környezetére is.

  • finom édes illat optimista nők számára
  • bármikor felfrissít és jókedvre derít
  • kiemeli viselője természetes varázsát

Az illat összetétele
A Victoria's Secret Temptation illatkompozícióban váratlan harmóniában egyesülnek a ropogós alma édes, ízletes akkordjai a sivatagi virágok gyengéd tónusaival. Ez a tökéletes összhang olyan csodálatos illatot alkot, mely elmaradhatatlan kísérője lesz Önnek a mindennapokban.

Victoria's Secret a márkáról

Victoria's Secret parfümök | Aligha találni a világon olyan modellt, aki ne vágyódna arra, hogy Victoria's Secret "angyalka" legyen. Ezt a divatmárkát 1977-ben Roy Raymond amerikai vállalkozó alapította. Roy arra a következtetésre jutott, hogy a férfiak többsége (köztük ő maga is) értékelné, ha partnerének szaküzletben tudna fehérneműt vásárolni. Ezért nyitott egy ilyen üzletet. Az érdeklődés minden várakozását felülmúlta - egy év után további három fióküzletet kellett nyitnia.
A Victoria's Secret ma nemcsak luxusruhákat, de elsőosztályú kozmetikumokat is értékesít. Hatalmas sikert elsősorban parfümjei értek el. Valószínűleg a legnépszerűbb termékcsalád a Dream Angels, amely 2000-ben került piacra, és azóta is rendszeresen frissítik.
A Victoria's Secret büszke arra, hogy neki csak a legismertebb szupermodellek - Gisele Bündchen, Miranda Kerr vagy Naomi Campbell - dolgoznak. Nem kevésbé "válogatós" a parfümőrök esetében sem - a Victoria's Secret illatok megalkotásában Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals és a szakma további nagy nevei működtek közre.
Külön említést érdemelnek más Victoria's Secret készítmények is, például a tusfürdő gélek, testápoló tejek és krémek. Ezek számos különféle kollekcióban (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne stb.) érhetők el, amelyekből igazán mindenki tud választani, ráadásul meglepően alacsony áron kínálják őket.
A Victoria's Secret márka bizonyára vonzó mindenki számára, aki szeretne szexi lenni, kedveli az érzéki, gyengéd és rafinált illatokat, és ki akarja próbálni a hollywoodi hírességek által használt kozmetikumokat.

Értékelés Victoria's Secret Temptation