Victoria's SecretTemptation testápoló spray hölgyeknek

13×
Victoria's Secret Temptation testápoló spray hölgyeknek
Victoria's Secret Temptation testápoló spray hölgyeknek
250 ml

Kód: VIS0870 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a parfümök és parfümszettek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.

Leírás Victoria's Secret Temptation

A Victoria's Secret Temptation egy virágokkal és gyümölcsökkel teli illatkompozíció, melynek túláradó édessége és vidám frissessége mindig jókedvre fogja deríteni Önt. Az alma és a kandelláberkaktusz játékos kettősét testre, ruhára vagy akár hajra permetezve is élvezheti. Tartsa mindig keze ügyében, hogy lendülete és töretlen optimizmusa egész nap kitartson és átragadjon a környezetére is.

  • finom édes illat optimista nők számára
  • bármikor felfrissít és jókedvre derít
  • kiemeli viselője természetes varázsát

Az illat összetétele
A Victoria's Secret Temptation illatkompozícióban váratlan harmóniában egyesülnek a ropogós alma édes, ízletes akkordjai a sivatagi virágok gyengéd tónusaival. Ez a tökéletes összhang olyan csodálatos illatot alkot, mely elmaradhatatlan kísérője lesz Önnek a mindennapokban.

Victoria's Secret a márkáról

Victoria's Secret parfümök | Aligha találni a világon olyan modellt, aki ne vágyódna arra, hogy Victoria's Secret "angyalka" legyen. Ezt a divatmárkát 1977-ben Roy Raymond amerikai vállalkozó alapította. Roy arra a következtetésre jutott, hogy a férfiak többsége (köztük ő maga is) értékelné, ha partnerének szaküzletben tudna fehérneműt vásárolni. Ezért nyitott egy ilyen üzletet. Az érdeklődés minden várakozását felülmúlta - egy év után további három fióküzletet kellett nyitnia.
A Victoria's Secret ma nemcsak luxusruhákat, de elsőosztályú kozmetikumokat is értékesít. Hatalmas sikert elsősorban parfümjei értek el. Valószínűleg a legnépszerűbb termékcsalád a Dream Angels, amely 2000-ben került piacra, és azóta is rendszeresen frissítik.
A Victoria's Secret büszke arra, hogy neki csak a legismertebb szupermodellek - Gisele Bündchen, Miranda Kerr vagy Naomi Campbell - dolgoznak. Nem kevésbé "válogatós" a parfümőrök esetében sem - a Victoria's Secret illatok megalkotásában Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals és a szakma további nagy nevei működtek közre.
Külön említést érdemelnek más Victoria's Secret készítmények is, például a tusfürdő gélek, testápoló tejek és krémek. Ezek számos különféle kollekcióban (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne stb.) érhetők el, amelyekből igazán mindenki tud választani, ráadásul meglepően alacsony áron kínálják őket.
A Victoria's Secret márka bizonyára vonzó mindenki számára, aki szeretne szexi lenni, kedveli az érzéki, gyengéd és rafinált illatokat, és ki akarja próbálni a hollywoodi hírességek által használt kozmetikumokat.

Értékelés Victoria's Secret Temptation9